Jake Gyllenhaal lehet majd az új Batman?

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A hét közepén felröppent egy pletyka, miszerint Ben Affleck valószínűleg nem fogja kitölteni a Warnerrel kötött szerződését és idő előtt szögre akasztja Batman-jelmezét. Egyes források úgy tudják, már meg is van a kiszemelt utód.

Alig pár nappal ezelőtt arról írtunk, hogy Ben Affleck állítólag már azt tervezi, hogy idő előtt szögre akasztja jelmezét és átadja másnak a stafétát, aki pedig John Campea szerint nem más lesz, mint Jake Gyllenhaal. Campea egyébként nem először áll elő ilyen szóbeszédekkel, Affleck idő előtti távozását is ő harangozta be elsőként, amiről hivatalos álláspont még mindig nem érkezett, így érdemes fenntartásokkal fogadni az úriember által közölt információkat.

Ezzel szemben az Igazság Ligájának a producere, Charles Roven úgy nyilatkozott a ScreenRantnek, hogy bár nincs rajta az új The Batman projekten, biztos benne, hogy Affleck nem szeretné feladni a szerepet és azt a filmet is szeretné megcsinálni. Ha ez igaz, akkor viszont még jó ideig ő ölti majd magára a Denevérember jelmezét, a Warner ugyanis egyelőre csak a Wonder Woman folytatásával, a Shazammal és az Aquamannel számol, a további filmek tervezését pedig az Igazság Ligájának eredményei határozzák meg. Így hiába is van készülőben az új, önálló Batman-film, azt még jó ideig nem fogjuk megkapni.

Viszont olyan hangokat is lehet hallani, amelyek szerint Affleck nem maga akar távozni, hanem a már említett Batman-film koncepciójába nem illik bele, legalábbis ami a korát illeti. Matt Reeves ugyanis állítólag egy olyan trilógiát szeretne elkészíteni, amiben egy sokkal fiatalabb Bruce Wayne lenne a középpontban.

21.
21.
Onion
Ben Affleck batman olyan volt, mint egy jóllakott napközis.
20.
20.
Csoki80
Jó lenne egy 15 évre jegelni a denevérembert, szerintem kezd kifulladni...
19.
19.
Firsttime
#8: A Nolan féle batman zseniális volt igen. Csak azt azért tessék már átlátni, hogy ebbe a realista megközelítésbe nem igazán lehet más dc karaktereket beletenni. Az a batman nem egy képregény adaptáció volt. Hogy tennének bele abba a világba egy cyborgot vagy wonder womant vagy flasht. Sem a misztikum sem a varázslás sem a aci fi nem fér bele az ilyen Nolan féle megközelítésbe. Hiába magas az a léc, a következő dc filmeknek nem ezt a lécet kell megugraniuk, hanem egy teljesen másikat.
10.
10.
imchristailor
#8: #9 Couldnt agree more. A sotet lovag egy gyonyoruen megcsinalt batman film volt.
9.
9.
Zisten
Nolan bőréig lecsupaszítva a nulláról felépített egy új tökéletes Batmant.
Mindezt olyan minőségben, amilyenről a DC univerzum még csak álmodni se mert.

Majd jött a pénzéhes csürhe és amit Nolan felépített addig rombolják, amíg Batmanből újra neocsillámf@szláma nem lesz.
8.
8.
NathanDrake
Christopher Nolan rendezett Batman trilógia után nem hiszem hogy bárki is labdába tudna rúgni, nagyon magasra tette a lécet főleg a Sötét Lovag filmmel. Nagy Batman fan vagyok és rengeteget kitudnának belőle még hozni de, én azt mondom hogy inkább vigyék azokat a hősöket vigyék a vászonra akik még nem kaptak saját filmet mint pl: Flash, Aquaman, Green Arrow, Cyborg, Shazam, Catwoman, Firestorm Greent Lantern és még lehetne sorolni a végtelenségig Jake Gyllenhaal-t jó színésznek tartom, de mint Batmant nem tudnám elképzelni de Red Hoodként igen.
7.
7.
n_csacsi
#5: A Tini titánokból sorozat készül. Elvileg lesz egy Green Lantern Corp. film is valamikor 2020 körül (ha megcsinálják). Green Arrow-nak ott a külön sorozata, azzal nem kéne foglalkozni.

Én inkább készítenék egy filmet a Marsbéli Fejvadászról, mint a 20. Batmanről...felesleges rókabőr lehúzás a Batman már...annyira erőltetni akarják, hogy azt fogják a végén elérni, hogy mindenki megutálja a karaktert...

Vagy ott vannak még Hawkgirl-ék is, róluk is lehetne egy filmet készíteni, de a legjobb akkor is egy Crisis on infinite earth film lenne.
6.
6.
imchristailor
En nem tudom elkepzelni, jo szinesz.. de batman?
5.
5.
leviske
De miért kell új Batman trilógia? A Warner-nek/DC-nek ott van az összes szuperhőse a kezében.

Ha meg tudnák normális irányból közelíteni Green Lantern-t, be tudnák a filmes univerzumban is mutatni Green Arrow-t, akkor azért bőven lehetne alapanyag a kezükben. Aztán ott vannak olyan karakterek, mint Rave, Beas Boy, meg úgy a teljes Tini Titán banda, akikkel meg tudnák a fiatalabb korosztályt is fogni.

Ráadásul Damian Wayne felvezetése alapot adhatna egy teljesen új "Batman" megközelítésnek.

Azon meg egyébként csak röhögni tudok, ha valaki szerint Gyllenhaal alkalmas lenne Batman fiatalkori énjének, ha Affleck nem az.
2.
2.
Yanez
Nagyon bírom a srácot, remek színész, de szerintem nem erre a szerepre született. Nem illene hozzá.
1.
1.
Stack
Akkor csináljanak vele egy Batman of the Future-t (Beyond-ot)
Arra jó lenn egy öreg Bruce és egy fiatal "batman" :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...