Szépen fogyott idáig a Dead by Daylight

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 17.
  • Biznisz
Link másolása
A Starbreeze Studios a napokban arról beszélt, hogy mekkora siker volt ezidáig aszimmetrikus horrorjátékuk, a Dead by Daylight, legalábbis a számok alapján. Emellett bemutatkozott a játék Ázsiában is.

A Dead by Daylight tegnap hivatalosan is bemutatkozott az ázsiai régióban, ezzel együtt pedig a fejlesztők arról meséltek, hogyan fogyott a program másutt.

A Dead by Daylight eredetileg PC-re jelent meg még 2016-ban, de idén megérkezett belőle az elmaradhatatlan konzolos változat is. A fejlesztők beszéltek az elmúlt egy év eladási számairól, amelyek egészen meggyőzőnek tűnnek: a Starbreeze srácai elárulták, hogy ezidáig 3 millió példány talált gazdára a játékból, az összes platformot beleértve. 

A Dead by Daylightnak tehát, úgy néz ki, bejött a séma, miszerint többen az egy ellen próbálnak túlélni. A játék eddigi utolsó nagy dobása az volt, hogy Freddy Krueger is játszható karakterré vált benne, amivel bizonyára még több rajongót szerzett a cím.

2.
2.
s4jtqkac
#1: Hogy lenne? Egy lövöldözős játékra is fujjognak ha az átlag, egysíkú terep helyett mondjuk lehet falon futni..
1.
1.
dante92
Én megvettem Steam-en is. Munkahelyen pedig hogy ott is tudjam játszani (PS4-Vita Remote Play) ezért arra is. Nagyon szeretem, csak sajnos MO.-n nincs akkora tábora.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...