Tíz év után kiegészült a Titan Quest

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Tizenegy éve jelent meg az Iron Lore nagy sikerű akció-RPG-je, majd egy évvel később az első és egyetlen expanziója. A játék jogai később a THQ Nordichoz kerültek, amely még lát fantáziát a játékban. Már elérhető az új DLC.

A tavaly megjelent Titan Quest: Anniversary Edition után már lehetett sejteni, hogy a THQ Nordic valami újdonsággal is előrukkol. Sajnos nem egy igazi folytatásról van szó, hanem egy új kiegészítőről, a Ragnarokról.

A kiadó jól tudja, hogy még mindig rengetegen játszanak az RPG-vel, és már akkor elkezdett ötletelni a DLC-n, amikor 2013-ban rátette a mancsát az IP-re. A DLC a skandináv mitológia világába viszi a játékosokat. Egy teljesen új Actot kapunk, tucatnyi új küldetéssel, bossokkal és más ellenfelekkel. Egy új mesterséget, a Runemastert sajátíthatjuk el, valamint a szintsapkát is kitolják 85-re. Emellett a karakter-testreszabási lehetőségeink is bővülnek.

A Titan Quest: Ragnarok 15 euróba fáj a Steamen.

4.
4.
crytek
Örülnék egy új Codename Panzersnek is
3.
3.
markoci555
nekem ez is nagy öröm, nem baj ha nem új játék
kb 3x vittem ki, amikor múltkor steam-en vittem, akkor elfelejtettem kiegészítővel, úgyhogy nemsokára újra belekezdek aztán jöhet ez is
2.
2.
hedzsooo
...Amúgy ez a cikk picit negatív kicsengésű szerintem, pedig kurtajó dolog szerintem ez a THQ Nordictól, már csorog is le Steamen szépen. :)
1.
1.
hedzsooo
ELEX, Titan Quest Add-On, + SpellForce 3: THQ Nordic nálam az év kiadója, nem is vitás! ;D :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...