Elstartolt a Warface Battle Royale módja

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 23.
  • Hír
Link másolása
A Crytek ígéretének megfelelően élesedett a Warface Battle Royale módja, amely csak korlátozott ideig áll a játékosok rendelkezésére. A tesztidőszak alatt a készítők várják a visszajelzéseket, és ezek alapján tökéletesítik a mókát.

A Battle Royale műfaj virágzása egy újabb játékot is megfertőzött, a Crytek viszonylag korán állt be a sorba a Warface-szel. Kapunk egy hatalmas nyitott pályát a Mojave-sivatagban, ahová 15 játékost dobnak le. Csupán egyetlen kést kapunk útravalóul, a komolyabb fegyvereket és cuccokat nekünk kell összeguberálnunk.

Természetesen az a játékos győz, aki a legtovább életben marad. A játéktér folyamatosan szűkül, így előbb-utóbb izgalmas konfrontációkra kerül sor. Noha a Warface 15 fős Battle Royale módja eltörpül a PUBG 100 fős csatái mellett, bízunk benne, hogy tetszeni fog, ráadásul teljesen ingyenes.

A mód csak korlátozott ideig lesz elérhető, utána a visszajelzések alapján gatyába rázzák a fejlesztők és utána megint élvezhetjük.

11.
11.
Szmöre10
#10: Üdv :)
Persze ezzel egyetértek, én csak azt akartam mondani, hogy attól nem kéne szarozni a warfacet mert neki nem tetszik. Ezzel nincs semmi probléma, mindenki mást szeret, de vannak akik bagyon jól elszórakozgatnak a játékkal. Jó nem azt mondom, hogy év játéka minségű, de nem is 20 000 forint.
10.
10.
vnmber
#8: Én sem vagyok hater. Rengeteg időt töltöttem a Batllefield és a Cod játékokban egyaránt. De az hogy kb 20 ropiért egy olyan játékot adnak el amin egyből látszik hogy nincs készen és tele van hibákkal szerintem gusztustalan, régen nem ez volt jellemző rájuk. Cod 4, mw2 ezeket imádtam és rengeteget játszottam velük, nagyon vártam már a ww2-őt, arra számítva hogy újra a régi fajta játékélményt kapom majd a pénzemért. Ehhez képest egy fantáziátlan, félkész, és hibáktól hemzsegő játékot kaptam. Minden meccs úgy indul hogy 1 percig spectating módban vagyok, élvezhetetlenül laggol , miközben több mint 60 fps-el fut a gépen, és még sorolhatnám.Élvezhetetlen az egész. Mikor kijött az MW2 az első másodperctől kezdve imádtam, ezt viszont nagyon megbántam hogy megvettem. A warface-ért nem fizettem egy forintot sem mégis jobb vele játszani mint a ww2-vel.
9.
9.
#7: Februárban passzolták el, addig évekig ők dolgoztak rajta. Ráadásul ha jól látom, orosz partnerhez került.

8: hatalmas Warface hater vagyok, a körmömet tövig rágva vártam a következő hírt, az eddigieknél is folyton ugattam. Azért visszanéztem az előző híreket róla és a gk tagok a gagyi /szar jelzőket kicsit sűrűn használták :D legalább szereztem egy kis reklámot a játéknak.
8.
8.
Szmöre10
#1: Üdv :)
Én tiszteletben tartom a véleményed, de azért visszavehetnél egy kicsit. Attól, hogy neked nem tetszik, attól nem lesz szar. Én haverokkal teljesen jól elvagyok rajta, pedig én rendszeresen battlefieldezek ami a szeretett codhoz képest egy ,pöppet' magasabb minőséget hoz. De ettl még nem megyek leszarozni a codot csak mer van jobb is nekem. Nem vagyok hater mint egyesek. :)
7.
7.
shooter1234
#6: Azért szarja le a Crytek, mert már egy jó ideje nem ők csinálják.
6.
6.
#2: Közelében nincs a codnak. Értem, a cod szar az internet népének, de ez a játék szégyen. Pont ugyanannyira szarja le a Crytek, mint a Crysis multikat is. Pedig lenne benne lehetőség. Oroszoknok jó és ennyi. Pedig az elmúlt x évben sokszor próbálkoztam vele.
2.
2.
vnmber
#1: Ez a játék semmivel nem szarabb mint az agyon sztárolt Cod ww2, ami viszont tényleg egy rakás szar kb 20.000 Ft.-ért.
1.
1.
Ez a játék rakás szar, hihetetlen hogy még mindig működik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...