Kickstarterre gördült a Session

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 23.
  • Hír
Link másolása
Régóta várunk már a Skate szellemi örökösére, amit úgy látszik, megtaláltunk a Sessionben. A Creā-ture Studios elindította a gördeszkás anyag Kickstarter-kampányát, és már most sokan bizalmat szavaztak neki.

A Session a szimulátorosabb gördeszkás címek kedvelőinek dobogtatja meg a szívét. A 2000-es évek elején élte a műfaj az aranykorát, de az utóbbi években hiába is kerestünk hasonló címeket. Az EA jegelte a Skate-sorozatot, ezért a kanadai Creā-ture Studios hozza el nekünk a szellemi örököst.

Az egy napja indult Kickstarter-kampány már most biztató eredményt produkál. A srácok 80 ezer kanadai dollárt kérnek a projekt befejezéséhez, és jelen sorok írása közben ebből már 60 ezer össze is gyűlt.

Az irányítási rendszer kétkaros modellt használ, és a srácok nagyon büszkék a deszka egyensúlyának modellezésére. Itt tényleg a sport szeretete dominál, nincsen pontrendszer, a trükkökért viszont meg kell szenvednünk, pont, ahogy a valóságban is. A látványos kunsztok megörökítéséhez egy videoszerkesztő áll a rendelkezésünkre. A Sessionbe dinamikus napszak-váltakozás is bekerült, karakterünket testreszabhatjuk és fejleszthetjük is. Természetesen az online multi sem maradhat ki. A demóra már most lecsaphattok!

Tervek tehát vannak, ezek egy részét opcionális célokhoz kötik a srácok - a sztorimódért például 510 ezer dollárnak kell összejönnie. Ami a legfontosabb, már biztosan lesz Steam Early Access- és Xbox Game Preview-verzió.

Sajnos a végleges verzió megjelenése nagyon távoli: 2019-nél korábban ne számítsunk rá, de az alfa- és bétaváltozatok már 2018-ban elérhetőek lesznek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...