Megérkezett a Project CARS 2 demója

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 24.
  • Letöltés
Link másolása
Két hónappal a teljes verzió megjelenése után kigördült a Project CARS 2 kipróbálható változata PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A demó tisztességes tartalommal operál: három szuperverda és egy pálya kapott helyet benne.

Jobb későn, mint soha - ez járhatott a Bandai Namco fejében is, amikor kiadta a Project CARS 2 demóját PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A Slightly Mad Studios alkotása már két hónapja a boltokban van, de bizonyára sok olyan játékos akad, aki még nem döntötte el, hogy érdemes-e beruházni rá.

A demóban három autó kapott helyet: a Ferrari 488 GT3, a Lamborghini Huracán LP610-4 és a Formula Renault 3.5. Markánsan különböző verdák, amiket más és más élmény vezetni.

A helyszín a Red Bull Ring, amely rögtön két változatban érhető el, változatos időjárási körülmények között. Ha elég sok időt töltesz a kipróbálható változattal, nagyjából sejtheted, milyen profi fizikai szimulációval operál a Project CARS 2.

Felzárkózásként fussátok át a játékról írt tesztünket!

14.
14.
#13: Ez így ebben a formában teljesen korrekt. Persze a srác nem írt azóta sem, valószínűleg csak ide akart köpni valamit.
13.
13.
delphijos
#12: Persze hogy nem. Azért ezek mind "mai" játékok. És én csak a saját véleményemről, és az általános összképről beszélek. A Forza 7-ban meg a GTS-ben pl. persze hogy szebben kidologzottak a kocsik, de mégis. Szóval én nem használom a csúnya szót, hanem a pcars tetszik a legkevésbé.
12.
12.
#11: És ennyire nagy a különbség? Csak az lepett meg, hogy ő mindkét játékra már rátette a csúnya jelzőt, miközben azért messze állnak attól.
11.
11.
delphijos
#8: "Melyik versenyzős cím szerinted a legjobb grafikailag?"

Ugyan nem tőlem kérdezted, de nekem az összhatás szempontjából a FH3 tetszik a legjobban. A környezet, az autók, és bevallom azok közül ami támogatja a HDR-t, ennél ütött nekem a legjobban. A Forza5-öt már nincs módom megnézni , de pl. a Forza6 jobban bejön mint a 7. A 4K dacára. Én kevésbé érzem "sterilnek". Ebből a szempontból számomra a pcars a kanyarban sincs.
10.
10.
crytek
"igaz nem is nagyon van a régiek szinte ugyanúgy mit a forza 5 ben"

Tolmácsot is legközelebb
9.
9.
logic5
#7: Milyen gépen tolod? P4, 8600GT? Mert akkor lehet. Olyan baromságokat írsz, hogy az már fáj..
8.
8.
#7: Melyik versenyzős cím szerinted a legjobb grafikailag? Kicsit meglepő hogy a Forza és a PC2 sem üti meg az elvárásaidat. Idei évről a GT-n kívül nem sok minden jut még eszembe. Ráadásul mindhárom játék jól néz ki.
7.
7.
mjsilvester
#6: Igaz én ugy gondolom hogy azért 2017-ben már lehetnek az embernek elvárásai de mindig rá kell jönnöm hogy a játékok oly kevés hányada hozza csak azt a szinvonalat grafikailag ami elvarható lenne amugy a Forza 7 is elbukott számomra az uj pályák jol néznek ki igaz nem is nagyon van a régiek szinte ugyanúgy mit a forza 5 ben.
6.
6.
delphijos
#5: Én egyetértek, lehet nem az FH3 után kellett volna kipróbálnom a demót. Pedig még a patch se jött ki hozzá. ( Kizárólag a grafikára gondolok, nehogy valaki elkezdje a szimulátor témát )
5.
5.
mjsilvester
#3: Én box one-on probaltam.
4.
4.
PS4jacksony
Valamiért engem sem győzött meg soha ez a cucc legjobban a lelketlensége és a körfűrészre hajazó kocsihangok miatt..
3.
3.
logic5
#2: Szörnyű az optimalizálás, komoly gépen is beakad, ahogy elő jön valamilyen időjárási tényező stb. Tapasztalat. Ez lehet az oka, semmivel nem jobb, mint az első rész, SŐT... Kuka... Foltozgatják, de lényegtelen hibákat javítanak csak. A komoly problémákra meg szarnak rá.

#1

Azért ezzel vitatkoznék, mert bitang jól néz ki a játék... De ez az egy pozitívuma van kb..
2.
2.
crytek
Azt hittem kennterbe veri majd az első eladásait erre steamen alig van 100k tulaj :(
1.
1.
mjsilvester
Tegnap délután leszedtem engem nem gyözött meg.Nem is értem hogy lehet ilyen grafikát 2017 ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...