BioMutant - a kacsafejű robot mindent visz

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 29.
  • Képek
A THQ Nordic legújabb nyitott világú akció-szerepjátéka már csak a karakterek miatt roppant érdekesnek ígérkezik. Főszereplőnk egy kungfuban jártas mosómedve, aki egy posztapokaliptikus világ életfáját szeretné megmenteni.

A Gamescomon bemutatkozott BioMutant nem egy szimpla nyitott világú kaland lesz. A játék főszereplői intelligens állatok, főhősünket pedig nemes cél vezérli: a világ haldoklik, a túlélés záloga pedig egy hatalmas fa lesz, amelynek gyökerei az egész szigetet behálózzák. Lehetőségünk lesz meggyógyítani a fát, amely a jobb befejezést eredményezi, de enélkül is teljesíthető a minimum 10 órás kampány, ám akkor a sötétebb epilógust kapjuk meg.

Ezúttal egy csokornyi friss screenshotot kaptunk a játékról. Az egyik képen egy vicces kacsafejű robot is feltűnik, kezében egy géppuskával - egészen szürreális az egész teremtmény.

A THQ Nordic annyira bízik a játék sikerében, hogy már most felvásárolta a fejlesztőt, az Experiment 101-et. A BioMutant 2018 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

11.
Aborg
#10: Igen, de az meg csak korai hozzaferes.
10.
hedzsooo
#9: Az már kijött, jól is sikerüt! ;-)

https://www.gog.com/game/ghost_of_a_tale

http://store.steampowered.com/app/417290/Ghost_of_a_Tale/
9.
Aborg
Errol nekem a Ghost of a Tale ugrott be, azt is nagyon varom.
8.
hedzsooo
Maga a művészeti stílus tényleg király szerintem is, remélem ez is 1 kis faxántos játék lesz a THQ Nordic által, drukkolok nekik
7.
Oldman
Gunner23! 5#
Vannak jàtèkok, ahol a kampàny nem mèrvadò, akàr a rövidsège, akkàr a tartalom milyensège miatt. Pl Ghost recon wildlands. Èrtem ez alatt azt, hogy ha megfelelő a mellèkküldetèsek szàma illetve ezàltal a jàtèk hossza, vagy egyszerűen csak lehet egy jòt bolyongani egy nyitott jàtèkban, az mèg èlvezhető lehet összessègèben. A Biomutantnàl lehet hasonlò lesz a helyzet mint fentebb emlìtettem, ha meg a grafikai minősèget nem adjàk alàbb mint amit most làthatunk, abban az esetben sikeres lesz ez a jàtèk.
Grabowsky30+ -al egyetèrtek!
6.
kastorhun
Meg lehet kövezni de számomra ez az egyik legvártabb játék.
5.
Gunner23
Csak nálam csapja ki a biztosítékot a 10 órás kampány egy open world játéknál? Nem is értem.
3.
Perseus84
Az a mokus valami a kaloz szemvedoevel se semmi amugy :)))
2.
Grabowsky30+
Nem tudom, hogy mennyire lesz jó ez a játék, de a stílust ahogy meg van rajzolva imádom!
1.
XuChi
Kacsafejű robot....... ehhh borzalom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...