Tízmillió játékosnál jár a The Elder Scrolls Online

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 30.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda Game Studios bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online újabb mérföldkövet ért el: már 10 millióan játszanak az MMORPG-vel. Ennek örömére ingyenes hétvége vette kezdetét PC-n és PlayStation 4-en.

Lassan, de azért növekszik a The Elder Scrolls Online játékosbázisa, ami nem sok MMO-ról mondható el mostanság. A Bethesda szerint már 10 millióan kalandoznak Tamriel világában. A mérföldkövet többféleképpen ünnepli a fejlesztő.

A 10 Million Stories egy ingame esemény lesz, ami mától egészen december 6-ig tart. Egy nehéz kazamatát kell megtisztítanunk, s ha ez sikerül, egy rejtélyes lootdobozzal gazdagodunk. A ládika többféle finomságot rejthet: bélyegeket, koronajavító készletet, kincses térképet vagy transmute kristályokat. Ha igazán szerencsés vagy, akkor húsz hátasra vagy húsz házra is szert tehetsz.

Ha minden nap befejezel egy ilyen eventet, akkor sorsoláson vehetsz részt, amelynek jutalma egy kétnapos utazás a PAX East 2018-ra, valamint a fejlesztők NPC-t csinálnak belőled, így örökre ott leszel a TESO világában.

Ezen idő alatt bárki teljesen ingyen játszhat a The Elder Scrolls Online-nal PC-n és PS4-en. Az sem baj, ha eddig nem volt szerencséd a játékkal, akkor is részt vehetsz a fentebb részletezett eseményen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...