Friss videónaplón a Shadow of the Colossus

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 1.
  • Videó
Link másolása
A legújabb fejlesztői naplóban a Bluepoint Games művészeti vezetője, Mark Skelton, a cég társalapítója, Marco Thrush és a technikai igazgató, Peter Dalton triója mesél a remake grafikájának elkészítéséről, nehézségeiről.

Közel három hónap még hátra van a Shadow of The Colossus teljeskörű felújított változatának PlayStation 4-es megjelenéséig, de a renoválással megbízott Bluepoint csapata azért időről időre igyekszik elhinteni néhány apró morzsát a rajongóknak.

Most éppen egy vadonatúj fejlesztői napló érkezett, amiben a Bluepoint Games művészeti vezetője, Mark Skelton, a cég társalapítója, Marco Thrush és a technikai igazgató, Peter Dalton arról mesélnek, milyen kihívásokkal és feladatokkal szembesültek a játék küllemének felújítása közben. Szó esik az animációkról, a környezet teljes újraalkotásáról, ahol az alkotók lényegében csak mintaként használták az eredetit, de a fizikai rendszer is teljesen megújul, így már a főhős poncsója is élethűbben fest majd lovaglás közben.

A Shadow of the Colossus 2018. február 6-án jelenik meg, kizárólag PlayStaton 4-re.

4.
4.
Őrnagy
Nagyon különleges játék volt akkoriban. Úgy emlékszem, a szörnyek egyáltalán nem tűntek gonosznak, sőt, volt, hogy sajnáltam valamelyikét. És jó nehéz volt ráadásul a game, nem is vittem végig. Kíváncsi vagyok, mi fog visszatérni az eredeti hangulatból.
3.
3.
Krezy
Pff jól kezdődik az év, uj Dragon ball jatek, Shadow of the colossus, Detroit :D
2.
2.
user101
A gyereknek gondoltam a 360-at leváltom egy ps4-re, ezzel két legyet ütök egyszerre: lesz h0d, uc4 és soc-om :))) Eredetileg switchet akartam neki, de ez sokkal jobb deal és olcsóbb is ... Asszem, így járt! :D Én meg a PC mellett legalább nem maradok le ezekről a fincsiségekről.
1.
1.
DarkLord
Lesz pár első napos vétel jövőre is. Ez tuti, God of War, RDR 2 és még én a Darksiders 3-at is első napos vételre ítélem. A többi játék egyenlőre "ráérős" lesz majd, ha olcsóbban adják :D Idén is jó beszívták a brét akik fekete péntek előtt megvették mondjuk a GT Sport-ot, hisz volt olyan hely, ahol 8 ezer volt csak előtte meg ugye tudjuk teljes ár...sokszor nem kell elkapkodni a vételt és várni, de vannak játékok, amiket nem lehet kivárni, hogy 5 ezerrel olcsóbb legyen, mert kell az első mp-be már a játék nekem azok, amiket felsoroltam megérnek annyit, ha később jóval olcsóbb lesz, akkor se rágom, majd magam , azért, hogy én teljes árat fizettem értük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...