Jövőre kilép az Early Accessből a DayZ

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 2.
  • Korai verzió
Link másolása
Fontos év előtt áll a DayZ rajongótábora, a fejlesztők letették a kisdobosesküt, hogy jövőre mindenképpen kilép az Early Accessből a játék. Emellett a konzolos változatot is 2018-ra ígérik.

A Bohemia Interactive bejelentette, hogy 2018-ban kilép az Early Accessből a DayZ. A "végleges" verziót egy bétateszt vezeti majd fel, valamint a konzolos változatot is jövőre ígérik a készítők.

A DayZ 2013 óta élvezi a Steam Early Access vendégszeretetét, és bár a fejlesztők eredetileg 2015-re ígérték a váltást, ahogy azt a mellékelt ábra mutatja, arra végül nem került sor. Most viszont azt állítják, hogy komolyan gondolják a dolgot, leszögezték továbbá, hogy a megjelenés után sem hagyják abba a játék fejlesztését: a DayZ-re platformként tekintenek, amit ők és a modding közösség tovább bővíthetnek a jövőben.

A menetrend betartásának azonban ára van: a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy sor korábbra ígért fícsör kimarad a bétaváltozatból, így a járművek testreszabhatóságára, a barikád építésének lehetőségére, a repülőkre és a motorokra is várnunk kell, a béta és az 1.0-s változat közötti időt a már meglévő funkciók polírozásával tölti majd a csapat.

10.
10.
mestermagyar
#9: https://youtu.be/8K3bBqKRaGA?t=2m18si
7.
7.
mestermagyar
#6: Nee, itt is battleroyale lesz? :D
6.
6.
antiqwiz
2013-ban megvettük, egy évig foglalkoztak vele utána le se tojták a fejlesztők... Most PUBG sikerét látva csodát akarnak művelni! Vicc az egész csapat.
5.
5.
mestermagyar
Akkor most tulajdonképpen ott állnak mint a pre-standalone dayz mod csak másik, de ugyanannyira bugos motorral?
3.
3.
Májkül
Addig ne vegyünk levegőt..
2.
2.
zozo76hun
1.
1.
Ooorky
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...