Monster Hunter World - részletek a PS4-es bétáról

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 3.
  • Korai verzió
Link másolása
A Capcom megosztotta velünk a Monster Hunter World közelgő bétatesztjének legfontosabb tudnivalóit. A próbakör kizárólag PlayStation Plus-előfizetéssel vehető igénybe - néhány képünk és videónk is van a korai változatról.

A Capcom elég sok konkrétumot árult a Monster Hunter World PS4-exkluzív bétatesztjéról. A korai verzióval kizárólag a PS Plus-tagok játszhatnak. Először is, a bétateszt december 9-12. között tart majd, azaz három teljes napot kapunk, de akadhatnak fennakadások, lévén a kiszolgáló terhelését vizsgálják elsősorban.

Offline játék nem lesz, és mindvégig online kell lennünk játék közben. Ettől eltekintve a küldetéseket egyedül is végigvihetjük, nem kell a partnerkeresőre hagyatkoznunk. Első körben meg kell adnod a karaktered nevét, majd a szerkesztőképernyőn kiválaszthatod a hősödet. Sajnos a bétában nem tudod testreszabni karakteredet, hat férfi, hat nő és hat palico közül választhatod ki a legszimpatikusabbat. Természetesen a végleges változatban olyan hőst készíthetsz, amilyet csak szeretnél.

A béta nem menti el a játékot, ezért ha egyszer kilépsz, második nekifutásra újra a semmiből indulsz. A tréningterületen az összes fegyvertípust kipróbálhatod, mielőtt nekiugrasz a misszióknak. A felszerelésedet menet közben is megválaszthatod. Ezután egy adott küldetést vezetőként vagy társként egy partiba becsatlakozva vállalhatsz el.

Ami a feladatokat illeti, három küldetést tartalmaz a béta, kettő az Ancient Forestbe szólít, ahol egy Great Jagrast és egy Anjanath-ot kell legyőznünk. Egy misszió a Wildspire Waste-ben játszódik, ahol egy Barroth-ot vadászhatunk le.

Minden elvégzett feladat után a teljesítményünkről egy részletes statisztikát kapunk. Ha sikerrel járunk, jutalmak ütik a markunkat a végleges verzióban.

A bétakliens 5,9 GB-ot nyom. Előtöltésre december 8-tól nyílik lehetőség.

A Monster Hunter World világszerte január 26-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
zozo76hun
#3: "Éljenek a PlayStation 4 tulajdonosok, mert övék a mennyek országa."

az, a mennyek orszaga...
3.
3.
Zisten
Éljenek a PlayStation 4 tulajdonosok, mert övék a mennyek országa. :)
Éppen nem dolgozok, így menni fog a móka.

Nagyon várom már a visszatérést.
Anno az első részben 520 órám volt.
PSP részekben 200óra/rész.
Remélem ez is kitart majd addig. :)
2.
2.
RangerFox
Uhh, azért nem a legkönnyebb szörnyeket pakolták bele. Várós!!
1.
1.
Exkluzív béta? Elmentek a picsába.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...