Márciusban jelenik meg az új God of War?

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 5.
  • Pletyka
Link másolása
Tegnap az észak-amerikai PlayStation Store véletlenül megszellőztette a God of War napra pontos megjelenési dátumát. Eszerint március végén csaphatunk le Kratos északi kalandjára.

Egy hiba folytán idő előtt kiszivárgott a God of War megjelenési dátuma, ráadásul pont az észak-amerikai PlayStation Store szellőztette meg az időpontot. Ezek szerint Kratos új kalandja 2018. március 22-én fut be PlayStation 4-re.

Természetesen elképzelhető, hogy végül nem ezen a nap lesz a befutó, ám sokak szerint a dátum nem tűnik véletlennek. Az első God of War 2005. március 22-én landolt PS2-n, így valószínű, hogy a Sony ezt a konkrét napot választotta most is, így tisztelegve a sorozat nyitódarabja előtt. Az sem mellékes, hogy a frencsájz összes fő részét márciusban adták ki.

A dátumot azóta átírták, jelenleg 2018. december 31. figyel az adatlapon, ami viszont biztosan placeholder időpont: a korábbi hivatalos álláspont szerint 2018 elején érkezik a játék.

Talán a hétvégi PlayStation Experience-en már okosabbak leszünk.

17.
17.
PrimYaz00
#16: Akkor barátom, magyarázd el nekünk is, "kisembereknek" a nagy lóról :).
15.
15.
PaprikaJancsi
#11: Ezen a kommentem mit nem értesz? :D
14.
14.
habo
Március 15 szülinap,ajándéknak jóóó!
11.
11.
Yanez
#10: Akkor összeségében?
10.
10.
PaprikaJancsi
#9: ,,50%-ban jelennek meg a God of War játékok a márciusi hónapban. A fő részek pedig 100%-ban.”
Régebbi kommentem
9.
9.
PaprikaJancsi
#1: Ezt múltkor is leírtad, de egyáltalán nem igaz.
7.
7.
koffein
Persze és a még meg nem jelent játékot már majdnem 500an értékelték. Ez megint milyen kép?
6.
6.
kamgecam
Jövőre is brutális ps exkluzív megjelenések lesznek, bár nem hinném hogy bármi is felülmúlja az idén megjelent Persona 5-öt.(egyik legjobb játék amivel valaha játszottam) Mindenesetre már most elkezdtem spórolni.
4.
4.
#1: Lehet véletlen, lehet van oka, ha van, akár az is lehet, hogy a pénzügyi év március 31-én zárul, így még az adott évre szeretnének pár millió dolláros árbevételt.
1.
1.
Yanez
Ezt már jóelőre megjósoltam, mivel a GoW-ok 90%-a márciusban jelent meg. Kár, hogy nem a hónap elején, amikor szülinapom van, de így is szép! :) Érdekes mi lehet a rejtélyes oka annak, hogy mindig erre a hónapra "tartogatják" Kratos kalandjait!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...