DayZ - PS4-re is jön, de az első az Xbox One

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 5.
  • Hír
Link másolása
A Bohemia illetékese megerősítette, hogy a DayZ el fog készülni PlayStation 4-re, de ezen a platformon kell a legtovább várnunk a túlélőjátékra. Először az Xbox One-tulajok kapják meg, s csak utána futhat be a Sony konzoljára.

A hétvégén jelentettük, hogy a DayZ jövőre lép ki a korai hozzáférésű státuszból PC-n, ám a végleges változat előtt még egy bétatesztnek örülhetnek a rajongók. Mi a helyzet a konzolos változatokkal? A korábbi hírek szerint jövőre ezek is befutnak majd, de ma végre pontosított a Bohemia illetékese.

A fejlesztő a GameSpotnak árulta el, hogy még mindig tervben van a PS4-es verzió, de mivel Xbox One-on létezik Game Preview program (a helyi korai hozzáférés), ezért elsőként a Microsoft konzoljára jelenik meg a játék. Az úriember megjegyzi, hogy a redmondiakkal való együttműködés eddig nagyok produktívnak bizonyult.

A Dayz 1.0-s változata tehát 2018 folyamán érkezik az Xbox One-os Game Preview-verzióval együtt. A Bohemia jelen pillanatban azt sem tudja garantálni, hogy a játék valóban jövőre jelenik meg PS4-re, elképzelhető, hogy csak 2019-ben lesz belőle valami.

1.
1.
kamgecam
Ajha, most meglepődtem de örülök, jöjjön csak! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...