Bőkezűbben osztja a kreditet a Battlefront II

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 5.
  • Hír
Link másolása
Bőkezűbben jutalmazza a játékosokat a Star Wars: Battlefront II, és a készítők szerint ez csak az első lépés annak érdekében, hogy helyrehozzák a mikrotranzakciós fiaskót.

Megtette az első lépéseket a DICE és az EA, a Star Wars: Battlefront II bőkezűbben jutalmazza a játékosokat. A változtatások értelmében több kredit jár a meccsek után (különösen a legjobban teljesítő játékosok örülhetnek), valamint az Arcade mód napi kreditlimitjét is megnövelték 1500-ra, illetve a kraftoláshoz használható alkatrészekből is több esik majd ki, ha kinyitunk egy napi lootboxot.

A készítők szerint ez csak a kezdet, azt azonban már nem árulták el, hogy milyen további változtatásokat terveznek még. Ahogy arra a tesztünkben is emlékeztettünk, nincs egyszerű dolguk, a lootbox-rendszer ugyanis alapvető eleme a játék fejlődési rendszerének, így egyszerű súlyozással biztosan nem lehet orvosolni a játékostábor panaszait. Ettől függetlenül kíváncsian várjuk, hogy mire készülnek a srácok!

Ezzel párhuzamosan kezdetét vette a jövő héten mozikba kerülő Star Wars-filmre felhúzott szezonális esemény a játékban. Ennek apropóján mától elkötelezhetjük magunkat az Ellenállók vagy az Első Rend oldalán, hogy különböző tematikus kihívásokat teljesítsünk, a lényegre viszont december 13-án számíthatunk.

Akkor kapjuk meg ugyanis Finnt és Captain Phasmát hősként, valamint a Galactic Assault és a Starfighter Assault is kap egy-egy pályát, amit az új mozi ihletett. Szintén aznap érkezik a kampányt kiegészítő Resurrection küldetés, amelyben az Első Rend felemelkedése idején bújhatunk Iden bőrébe.

2.
2.
exonic
Személyes tapasztalat, hogy a meccsekért járó creditjutalom az eddigi 200-250 körülről 300-350-re változott, az elsőhelyért pedig a megszerzett pontszám 10%-a, ami 10-15 ezer pontnál elég baráti. Ha tévedek javítsatok ki persze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...