25 millió játékosnál tart a Rainbow Six: Siege

  • Írta: bobzenub
  • 2017. december 6.
  • Biznisz
Link másolása
Bár a játék döcögősen startolt 2015-ben, a Ubisoft szezonális frissítéseinek, például a legutóbbi Operation White Noise-nak köszönhetően számottevő táborra tett szert az évek során.

Két év kemény munkájával a Ubisoft Montreal sikerre vitte a Rainbow Six: Siege-et: a játék 2015 decemberében vált elérhetővé és mára 25 millió regisztrált játékossal rendelkezik. Sok dolog közrejátszott ebben, ám tagadhatatlan, hogy a regionális tematikájú frissítések és letölthető tartalmak jelentősen hozzájárultak a sikerhez. 

A legutóbbi Operation White Noise nemrég vált elérhetővé valamennyi platformon. Tartalma a dél-koreai Myeok Tower map, illetve három új ügynök: Dokkaebi, Vigil és Zofia. Ez a második év utolsó frissítése, s az Ubisoft már meg is kezdte a harmadik éves frissítések promócióját. Ennek első darabja az Operation Chimera lesz, s végső soron egy kooperatív zombimódot fog tartalmazni. 

9.
9.
pecek
Maga a probléma szerintem ott rejlik a játékban, legalábbis ami engem rohadtul frusztrál, a sok büdös vak nyomorék akik mondjuk a def közben lőnek jobbra balra mint a kurva élet 0 figyelem nélkül hogy a dronokat leszedjék, és ezzel osztják ki a teamkilleket. Vagy aki bedurcizik egy vereség miatt és a következő körben jön és pofánlövi a csapattársait, reportolhatod őket a faszba, lószart nem ér, ugyanúgy mint bármelyik másik játékban. Vagy hogy kilépnek egy-egy lelövés vagy vereség után és kurvára nem rak be senkit a helyére, de még büntetést se kap(legalábbis én nem vettem volna ezt észre) és igy már baszhatod a játékot a 3v5 szitukban.
8.
8.
pecek
#1: LOL :DDD Hát nem tudom, én amióta játszok, igaz nem régóta fél éve, egyszer nem laggolt a játék, szóval ezt nem tudom hova tenni, meg azt sem hogy atom bugtenger lenne, nyilván csinál olyan dolgokat az Ubi ami kurvára nagy faszságok, de ha jön egy játék akkor nézni kell róla gameplayeket stb, ki kell próbálni ingyenes időszakokban és akkor meg lehet magadat óvni a kudarctól hogy kidobtad a pénzt az ablakon :D Én tiszteletben tartom mindenki véleményét, de most azért mert Neked éppen lelki törést okozott az életedben, hogy ekkora fosnak tituláld, nem lesz mindenki agyhalott barom akinek éppen ellenkező a véleménye :) Azt is megértem hogy mindenki a saját véleményét tartja az etalonnak, de nem lehet minden játék mindenki kedvence, ja de, a mario az volt :D #nemtámadás
6.
6.
ribizly
Én nem tapasztaltam PC-n semmi issue-t. Nekem időnként jól esik benne 1-2 kört letolni.
3.
3.
Skygameboy
#2: Anna én is próbáltam ps4 en és játszhatatlan. Az óta is mérges vagyok az Ubira.
2.
2.
#1: Azert ennyi ido alatt csak kikoptak volna a jatekosok, ha folyamatosan laggolna. Anno az elejen ps4-en probaltam, ott semmi gond nem volt.
1.
1.
Blazkowicz
Az aztán nagy siker, hogy még mindig laggol és atom bugtenger az egész. Taps jár a cégnek is, hogy ezzel a munkával elégedettek és taps jár a sok agyhalottnak is akik még játszanak vele, mert hála nekik minden nagy cég továbbra is minimális munkabefektetéssel meri csinálni a vacaknál vacakabb játékokat mer úgy is megveszik és pénzt hoz. Undorító a hozzáállás mindkét féltől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...