Call of Duty: WWII - kezdetét veszi a téli ostrom

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 7.
  • Hír
A Sledgehammer Games az ünnepi időszak alatt rendezi meg a Call of Duty: WWII első közösségi eseményét. Ma befutottak a részletek a holnap induló Winter Siege-ről, amely során ingyenes térképpel gazdagodunk.

A Winter Siege event során a multis központi hub, a Headquarters téli gúnyát ölt. Kapunk egy vadiúj Quartermastert Butcher kapitány személyében, aki néhány új cuccot hoz magával: téli kozmetikai elemeket, fegyverváltozatokat, egy boxerbe öntött kést, jégcsákányt, valamint a Gewehr 43, a Sten és a GPMG mordályokat.

Ezenkívül a Gun Game mód is visszatér, és december harmadik hetében minden meccs után dupla XP jár majd.

Bizonyára mindenki örülni fog a Winter Carentan térképnek, amely mindenki számára elérhetővé válik, függetlenül attól, hogy szezonbérlete van, vagy sem.

Az eseménysor december 8-án indul és egészen január 2-ig tart. Minden héten új kihívások, napi feladatok várnak ránk.

4.
A Jeti
#3
Gondolom az smg-k még mindig erősebbek mint az assault fegyverek. Pedig szinte esküdöztek, hogy balanszolják. A pályákat kellett volna kibővíteniük. Ezt megoldották úgy, hogy a katona kifullad 5 méter futástól. Aztán nyomkodhattam a sprint gombot és ha egyszer megindult akkor is futott 1 métert mert elfáradt... Remélem nem ez a kifulladós szarság lesz a trend ezek után.
3.
Adritt7
Ez egy vicc!! Frissült!Természetesen most sem működik rendesen!! Pont mint eddig! Tehát javítani nem sikerült, kidobál, match making 0val egyenlő! Baráthoz csatlakozni továbbra is egy tortúra! Ha egyáltalán sikerül! De ez már nem fáj megszokod egy idő után!!DE AZ AMI HÓESÉS CIMÉN A KÉPERNYŐN LÁTSZ AZ AZ ODAVER!!HOGY AZ ISTENBE LEHET ILYEN POFÁTLAN SZARRAL ELŐJÖNNI!ÉS MÉG SZÉT IS ESIK MIATTA A KÉP!!! Szégyen!!
2.
McDuff
Cpt. Price, te vagy az?
1.
A Jeti
Jók ezek a cselendzsek ez nem vitás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...