Újraindul a Pokémon Go-csapat első játéka

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 7.
  • Bejelentés
Sűrű év vár a Nianticra, a Pokémon Go fejlesztőcsapata ugyanis nemcsak egy Harry Potter-játék fejlesztésébe vágott bele, de azt is eltökélte, hogy felturbózza és újraindítja első játékát, az Ingresst.

Óriási frissítést kap 2018-ban az Ingress. Az Ingress Prime-mal nemes egyszerűséggel újraindítják a játékot a fejlesztők, és bár a játékosok eredményei és kiegészítői megmaradnak, a játékvilág állását nullázzák a Niantic srácai.

Habár a Pokémon Go lényegesen nagyobb hírverést kapott, a játék alapjait még az Ingress-szel fektették le a készítők. A 2012-ben rajtolt mobiljáték hasonlóan működött, mint a pokémonos anyag, ám némileg nagyobb hangsúlyt kapott a csapatmunka, ami nem meglepő, elvégére két frakció területharcába csöppentünk.

A 2.0-s kiadás megkapja a Pokémon Go motorját, emellett felturbózzák az audiorészt és a kezelőfelületet is a fejlesztők. Emellett új sztorivonalra is számíthatnak a rajongók.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...