TGA 2017: Játék készül a World War Z alapján

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 8.
  • Bejelentés
Játékot készít a World War Z alapján a Saber Interactive. A kooperatív módra kihegyezett lövöldében a világ számos pontján vállalhatunk majd küldetéseket - a cél az, hogy túléljük az élőhalottak hordáját.

A The Game Awardson mutatkozott be a World War Z játékváltozata, ami a Paramount és a Saber Interactive koprodukciójaként készül PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A négyfős kooperatív módra kihegyezett lövöldében a világ számos pontjára jutunk majd el, így New Yorkban, Moszkvában és Jeruzsálemben is vállalhatunk a küldetéseket, a célunk pedig a túlélés: egy sor különböző mordállyal irthatjuk a zombikat, emellett kapunk csapdákat, és a környezetünk adottságait is ki kell aknáznunk.

5.
Oldman
Hadzsime! 4#
Abban egyetèrtek veled, hogy ha gyorsabban mozog egy likvidàlandó zombi, akkor a nehèzsègi fokozat nehezebb az adott jàtèkban, ez tèny. Tehàt nem hiba, hanem ahogy jeleztem, csupàn kissè kiàbràndìtó jelensèg maximum. A multi engem sem èrdekel sajnos..
4.
hadzsime
#1: A filmben is így futottak, szerintem jól van ez így. Félelmetesebb.
3.
semike
Multi....akkor ez sem erint....
2.
crytek
Nehogy egyszer legyen egy jó single zombis cucc lövölde áá azt minek
1.
Oldman
Szàmomra kicsit kiàbràndìtò, mikor olyan gyorsan futnak az előhalottak, mintha Redbullal a testükben Pitbull kergetnè őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...