PSX 2017: Itt a Monster Hunter World trailere

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 9.
  • Videó
Link másolása
A Capcom nem aprózta el, egy epikus előzetest villantott a Monster Hunter Worldről. A gigantikus szörnyekkel való küzdelem mellett az is világossá vált, hogy Mega Man is feltűnik a szerepjátékban.

A trailer tényleg eléggé odacsap: utazásunk során megannyi szörnyeteg levadászása vár ránk, hősünk nyomok után kutat, és úgy állítja össze felszerelését, hogy a lehető legkevesebb meglepetés érje a küzdelmek során.

Kicsit furcsa, hogy a 8-bites éra Mega Manje is szerepel a Monster Hunter Worldben. A sorozatból ismerős fegyvereket is magával hozza, ahogyan a zenéket is átültetik a szerepjátékba.

Mától indul a háromnapos bétateszt a PlayStation Plus-előfizetőknek. Kattintsd ide a részletekért! A végleges változat január 26-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
NECROSMOKE
Erre varok kb 10 eve. Ma ezerrel tolom a beta.
2.
2.
Adamknight
Maguk a szörnyek, és a harcok jól néznek ki, de az emberi karakterek arcmimikája 2010-es játékokra emlékeztet engem :S.
1.
1.
Darksiders84
Erre nagyon kiváncsi leszek milyen lesz mert nem volt még dolgom egyik részével sem de ez érdekelne. Remélem nem kegyetlenül nehéz mint egyes nagy címek mert ahhoz nekem nincs türelmem és kedvem és bizakodok hogy nem csak a nagy kemény dögök kínlódásos legyözéséről szól az egész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...