PSX 2017: Felújítják a PS1-es MediEvilt

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Remaster-változatot kap az eredetileg 1998-ban megjelent akciójáték, a MediEvil. A PS1-es klasszikus modern köntösben, 4K-támogatással teszi tiszteletét PlayStation 4-en. Az első teaser videó már megérkezett.

A PlayStation Experience keynote-jában a Sony bejelentette, hogy felújítják az eredetileg PS1-re megjelent akciójátékukat, a MediEvilt. A Tim Burton animációs filmjeinek művészi designját idéző produktum új verziója kapcsán még nem sok részlet ismert, de a japánok hamarosan még több információt elárulnak róla.

A MediEvil 1998-ban látta meg a napvilágot, 2005-ben kapott egy PSP-s remake-et, illetve 2007-ben a PSN kínálatába is felkerült. Ezúttal egy nagyobb renováláson esik át a cím, a 4K-felbontást is támogatni fogja.

7.
7.
Nothing
Egyszer végigvittem - nem igazán fogott meg, de azért jól el lehetett hülyülni vele. Volt neki egy folytatása is, ha nem tévedek.
6.
6.
bszunyoghy
Emiatt vettem anno Playstation-t! Nagyon szeretem ezt a játékot.
5.
5.
Yanez
Pont ez a game maradt ki abból a korszakból!!! Majd talán most.
4.
4.
Giga0509
3.
3.
pkflavio
#2: Örök kedvenc varad, itt lapul a polcon a James Bond és a Mario Cart.
2.
2.
Darksiders84
20 év hamar elrepült és újra jönnek a régiek. A kezdeti 3D-s korszakból nekem a N64-es James Bond volt iszonyatosan nagy élmény régről 2D után. A Medievil is emlékezetessé vált. A kamerakezelés gyengesége volt az a korszak.
1.
1.
Igeeeen, bár sose fogok vele játszani, de ez egy igen jó hír.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...