PSX 2017: Indie körkép a rendezvényről

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 9.
  • Videó
Link másolása
Az idei PlayStation Experience-en nagy hangsúlyt kaptak a kisebb, független alkotások. Rengeteg előzetest kaptunk róluk, igyekeztünk szépen csokorba gyűjteni a legötletesebbeket. Szemezgessetek!

BlazBlue: Cross Tag Battle

Az Arc System Works verekedős címe nemcsak a BlazBlue-karaktereket vonultatja fel, igazi crossover lesz a Persona-sorozatból ismerős szereplőkkel és jó pár animés cameóval. Az anyag jövőre érkezik PS4-re és Switch-re.

Donut County

Egy fizikaalapú fejtörőkkel operáló kalandjáték, amelyben egy talajon lévő lyukat irányíthatsz. Minden alkalommal, amikor valamit lenyelünk, a lyuk egyre nagyobb lesz. Megjelenés jövőre iOS-re és PC-re is.

Jupiter & Mars

Egy víz alatt játszódó anyag, amely PS4-re és PS VR-ra érkezik 2018-ban. Egy Jupiter nevű delfint irányítunk benne, aki társával, Marssal fedezi fel a lélegzetelállító világot. Számos puzzle vár rájuk.

Rick & Morty: Virtual Rick-ality

A legújabb Rick & Morty-játékban furcsa, bizarr világokba látogatunk el, még Rick kísérleteibe is besegítünk a saját kezünkkel a PS VR segítségével. Megjelenés jövőre!

Knockout League

Egy vérbeli arcade boxjáték, amely PC-re már elérhető, ám 2018-ban PS4-en és PS VR-ral is játszható lesz.

Mulaka

A Mulaka nem mai gyerek: évek óta készül. Az akció-kalandjáték Tarahumara gazdag őshonos kultúrájával ismertet meg bennünket. Jövőre már kézbe vehetjük.

20XX

A játék egy roguelike platformer lesz bámulatosan jó karakterképességekkel és remek kooperatív móddal. 2018 elején fut be.

Fantasy Strike

A Super Street Fighter II HD Remix atyja egy vadiúj bunyós címen dolgozik, amely jövőre PS4-en is napvilágot lát.

Children of Morta

A Bergson család egy Mount Morta nevű hegyhez látogat, ám utuk során rengeteg misztikus teremtménnyel futnak össze.

Tower 57

Egy gyors tempójú neo-retro shooterről van szó, amelyben a csapatjáték ugyanolyan fontos, mint a lőszer mennyisége. Ez is 2018-as cím lesz.

Moonlighter

Az anyag egy olyan akció-RPG, amely rogue-lite elemekkel spékeltek meg. Ám az érmének két oldala van, minden kalandért fizetned kell. Csekkold a trailert, és máris képbe jössz.

Shooty Fruity

Ahogy a címe is mutatja, itt gyümölcsökre kell lövöldöznünk, de a szabadidőnkben számos egyéb feladatot is teljesítenünk kell. Jövőre jön PS VR-ra. Az élőszereplős trailer tényleg vicces.

Hover

Egy futurisztikus világban játszódó gyors parkour-játék, amelyben single és multis játékmódot is találunk.

Anamorphine

Belső nézetes kalandjáték, amelyben Tylert irányítjuk, aki egy szikla tetején találja magát. Lassan visszatérnek az emlékei is, és Elenával való kapcsolatára is fény derül. A hölgy súlyos depresszióban szenved. Hősünk a való világból igyekszik menekülni. Az anyagot PS VR-támogatással is felvértezik.

 

Concrete Genie

Friss gameplay jeleneteket láthatunk a Paris Game Weeken bemutatkozott játékról. A Concrete Genie ötvözi az akciót, a platformelemeket és a művészi alkotás lehetőségét. A premier jövőre várható.

5.
5.
Arc System játékai mióta indie-k?? o.O
4.
4.
Matt8888
Rick & Morty: Virtual Rick-ality - best
3.
3.
RangerFox
A Mulaka nagyon érdekes, főleg Switchen lesz majd jó játszani.
2.
2.
Shannaro
Moonlighter-t és a Children of Morta-t már korábban felvéstem az érdeklődési listámra. És még mindig kíváncsi vagyok rájuk.
1.
1.
Yanez
Mulaka jónak tűnik! Am csínos kis lista. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...