2019-ben indulhat az Obi-Wan-film forgatása

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb forrás erősítette meg a korábbi pletykákat, miszerint készül Obi-Wan Kenobi önálló filmje. Ráadásul már azt is tudni, hogy ki a rendező, és hogy mikor veheti kezdetét a forgatás.

A héten mozikba kerül a Star Wars: Az utolsó Jedik, jövő érkezik a Han Solo-film és végül az Episode IX - azt viszont nem tudjuk még pontosan, hogy mire készül a Lucasfilm 2019 után. A nyáron felröppent pletykák szerint Obi-Wan Kenobi saját mozija folytathatja a sort, ezt erősítette most meg az Omega Underground is.

Sőt, a lap újabb részletekkel szolgált: úgy tudni, a készítőknek sikerült megállapodniuk a kiszemelt rendezővel, aki nem más lesz, mint Stephen Daldry, a Billy Elliot és a Rém hangosan és irtó közel direktora. Emellett a forgatás is kezdetét veheti "hamarosan", a stáb 2019 januárjában vonul be a londoni Pinewood Studiosba.

8.
8.
semike
Szerintem csak egszerű pénzlehúzás és rókabőr effektus.
Ennyi erővel Bármelyik filmről lehetne előzményt v valami hasonlót csinálni.
Mondjuk nem is értem miért nem készült el, Matrix előzmény a gyerek Neo-val,aki már tinédzserként kanalakat tekerget és sütiket süt néger barátnőjével....
Vagy
Alien filmek egy ideje szarok,de biztos lehetne még egy kis manit összekukázni mondjuk a fiatal Ripley kalandjairol ahogy a gépkezelői tanfolyamra jár,vagy a középiskolai évekről....
És így tovább......:)))
7.
7.
#3: Nem értem a problémádat. Elég nagy fantasy világot raktak össze, rengeteg témát előhozhatnak és ezek még mind a főszál karaktereihez tartoznak, milliónyi lehetőség van előttük.
5.
5.
Juha
#4: Ahogy a nagy öregek mondták: "a van-tól nem kell félni!"
Tőlem aztán jöhet arról is film, hogy miképpen vettek mintát Jango segglyukából a klónozáshoz, mert úgysem érdekel, attól még hogy szeretem a SW-t. A számozott részek viszont legyenek jók!
(Egyébként a jövőben/régesrégen nem volt szükséges a WC? Mert oké, hogy még nem mutatták chewie-t kulázni, de a rohamosztagosok hogyan bányásszák ki magukat, ha rájuk jön a szapora? :-))
4.
4.
semike
Még sztárvorszot ,méég!!!!

Minden hónapra egy friss részt!!!
3.
3.
semike
Mi jön még???!!!??

R2D2 összeszerelése? Másfél órás előzményfilm,hogyan készült a kis robot a Csillag Gyárban....
Vaaagy....
A Buckalakók titkos terve,három részes epizódban,
Vaaagy....
Egy Jabba receptkönyv???
:)))
Szentxaaaar,mi lesz ebből.....
1.
1.
Stack
Reméljük Ewan is belemegy még egy filmbe :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...