Már levadászhatod a Predatort a Ghost Reconban

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 14.
  • Videó
Link másolása
Hacsak nem ő vadász le téged először! Az ígéreteknek megfelelően ma elstartol a Ghost Recon: Wildlandsben az ingyenes Predator Special Challenge, amely január elejéig elérhető lesz. Csekkold a friss látnivalókat!

Idén 30 éves az 1987-ben bemutatott Predator-film, s ennek apropóján egy ingyenes frissítés látott napvilágot a Ghost Recon: Wildlandshoz PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Predator Special Challenge bizonyára tetszeni fog a mozi rajongóinak, elvégre lehetővé teszi, hogy szembenézzünk a ragadozóval egy izgalmas vadászat keretein belül. Az event egészen január elejéig elérhető lesz.

A játék "legnehezebb harcaként" aposztrofálják a küldetést, amely egyedül és online kooperatv módban is jászható. A dzsungelben elsőként fellógatott megnyúzott emberi holtestekkel találkozik csapatunk, s csakhamar összefutunk a földönkívüli vadásszal is. Ha sikerül megölni a Predatort, akkor néhány új exkluzív cucchoz férhetünk hozzá. Elsőként itt van ellenfelünk maszkja, amely egy speciális képi módot ad: hőlátásunk lesz, ha a fejünkre vesszük.

Ezenkívül az ingame boltban megvásárolható a Predator Pack, amely új kozmetikai elemeket, fegyvereket tartalmaz, illetve egy közelharci támadástípust is elérhetővé tesz. A filmekből ismerős karakterek ruháit ölthetjük magunkra.

Végül kapunk egy új kasztot is a játék PvP-módjában, a Ghost Warban. Az osztályt Dutch inspirálta, akit az első filmben Arnold Schwarzenegger alakított. Még Battle Rage módban is beléphet, és így új taktikákat alkalmazhatunk a csatatereken. A kaszt elérhető a Ghost War Pass vagy a szezonbérlet tulajdonosai számára, de Prestige-pontokkal is kiváltható.

A Jungle Storm frissítés egyébként új játékmódokat, térképet és ranked meccseket élesít a PvP-ben, valamint tartalmazza az új Pathfinder osztályt is.

1.
1.
hunoby74
A Predator Challange külön Opció vagy valahol a Térképen kell felvennünk ? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...