Így fejlődünk a Sea of Thievesben

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 16.
  • Videó
Link másolása
A Rare ezúttal a Sea of Thieves frakcióiról, küldetéseiről és fejlődési rendszeréről árult el néhány érdekességet a legújabb gameplay videóban. Ahogy növekszik kalózaink hírneve, úgy egyre zsírosabb megbízásokat vállalhatunk el.

A játékban több frakció képviseli magát, rengeteg NPC-vel futunk össze a zeneszótól hangos kikötőkben. A küldetéseket itt Voyage-nak hívják, s ahogy egyre több sziszifuszi munkát teljesítünk, úgy növekszik hírnevünk is. Idővel a feladatok után egyre zsírosabb fizetség üti a markunkat.

Ezzel együtt a kihívás is egyre keményebb lesz. Minden küldetést megoszthatunk a barátainkkal is, függetlenül attól, hogy PC-n, vagy Xbox One-on játszunk - a cross-play lehetőséget is támogatja a Sea of Thieves. A legénység szavazás útján dönt a következő misszióról.

A Gold Hoader nevű frakció eltűnt kincsek után nyomoz, míg a Kereskedelmi Szövetség különféle ellátmányokat szeretne, beleértve a ritka vadállatokat is. A Lelkek Rendje viszont egy hírhedt csontvázlegénység nyomait kutatja. Néhány ilyen élőhalott kalóz erődökben bujkál, ahová egy-egy raid szólítja a csapatunkat.

A Sea of Thieves március 20-án landol PC-n és Xbox One-on.

4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Nekem meg pont, hogy jobban bejön a Fortnite, és pont a látványa miatt
3.
3.
zozo76hun
a helyzet az hogy nalam mar azert kiesett mert az ilyen rajzos, komolytalan grafikat nem birom. mint ahogy a fortnite is ezert esett ki nalam (a PUBG emiatt is sokkal jobban tetszik), bar a borderlands-et vegignyomtuk a haverral, annyira nem jott be, pont a grafika miatt.
2.
2.
#1: A gk kemény 40 aktív tagja tényleg nagyon számít xd
1.
1.
Azt, hogy mennyire érdekli ez a játék az embereket, remekül mutatja a kommentek száma is: nulla. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...