PUBG - két nap alatt egymillió letöltés Xbox One-on

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 16.
  • Biznisz
Link másolása
A játékosok éhes oroszlán módjára csaptak le a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One-os verziójára. Negyvennyolc órával a megjelenés után máris egymillió letöltés produkált a a Game Preview-kiadás - pedig abszolút nem hibátlan a build.

A Microsoft fifikás sajtóközleményben adta tudtunkra, hogy Xbox One-on is hatalmas siker a PlayerUnknown’s Battlegrounds: 48 óra alatt több mint egymillió alkalommal töltötték le a Game Preview-program keretében.

Ez a szám még több lehet, elvégre bizonyos régiókban december 17-től alig 30 dollárt kell leszurkolnunk a Bluehole alkotásáért, ha beruházunk egy Xbox One X-be.

Pedig a start nem ment simán. A framerate akár még 20 fps alá is leeshet ezen a platformon, és a textúrák is lassan töltődnek be. A fejlesztőkre tehát még rengeteg munka vár, miközben hamarosan érkezik a Miramar nevű sivatagos pálya is.

PC-n már december 20-án kilép az Early Accessből a játék.

103.
103.
zozo76hun
#98: akkor azzal az ertekelheto 3-4 jatekkal elvagy mi? :)
101.
101.
delphijos
#100: Kellemes Karácsonyt ! Ez a mi ajándékunk..... :D
100.
100.
frankdelgado
100. igazàn nagylelkűek vagytok. :)
98.
98.
delphijos
#96: Sajnos nincs időm többet írni, épp exkuzívokkal játszom ps4-en és switch-en. :)
96.
96.
frankdelgado
Na mingyà 100, ne alljunk mà itt meg!
95.
95.
Duken
#88: :D Na mi van miii? Harcot akarsz az ennyém nagyooobb böbööö! :D
93.
93.
delphijos
#88: Igen. Tán nem tetszik valami? :D
88.
88.
frankdelgado
#84: Mert most egy boxos topikban azt àllítod hogy a switch - ami egy akvàrium mellett hasznàlhatatlan tablet-jobb mint a xbox? Mi? :)
86.
86.
delphijos
#83: Mondjuk ez vicces volt. :) És meg is értem. Nem kötelező kommentelni. De Te ahogy látom akkor sem gyártasz 20 kommentet ha valaki kimondja hogy "exkuzív".

Megjegyzem, azokat a ps-eseket meg Nintendo-sokat sem értem akik szinte semmit sem szólnak egyik számukra "releváns" cikkhez sem, de ha valaki "beszól", akkor rögtön van idő / kedv x kommentre hogy milyen hülye a másik. Na mindegy, tényleg befejezem.
84.
84.
Duken
#80: Nem platform vita volt hanem pubg marakodás ordenáré stílusban vica versa!
Mondjuk azt én sem értem miért kell védeni egy optimalizálatlan játékot. Ha mondjuk switchre úgy jött volna a Zelda, hiába játszok switchen nem veszem a védelmembe hogy megvédjem a drága kis konzolomat. A ps-re is jött egy csomó optimalizálatlan szar a felett sem kell szemet hunyni! Miért kell mindenből konzol háborút vizionálni???
83.
83.
hoaw
Ritkán szoktam kommentelni, mert lefoglal az XBOX amivel kockulni szoktam a barátnőmmel együtt, és nem érzem szükségét, hogy minden egyes komment alatt arról áradozzak, hogy mennyire szeretem az XBOX-omat. Tessék, ennyit a kommentekről...
82.
82.
delphijos
#77: Én egyrészt nem nyafogtam. De tudod mit. Vegyék. Ha ez a megnyugtató mindenki számára. Amit megjegyezem amúgy, hogy a "boxra nincs játék" komment ( ha már troll nem írja ) tényleg felesleges. Ennek aztán tényleg sok köze van ahhoz hogy a
"szemét boxosok hogy merik magukra venni".

Csak azt látom hogy a Sea of Thieves a kutyát nem érdekli, a Super Lucky’s Tale szintén, és a Forza 7-nél sem tolongtak az itt akár tucat kommentet is generáló "nagy" box-osok. De mindegy is, már megint bánom hogy hozzászóltam a témához.
80.
80.
Aries
Hmm...sosem értettem ezeket a vitákat.
Főleg azt nem, aki késztetést érez arra, hogy sértőn írjon valakinek/valakiknek, mert épp egy másik platformon játszanak. Én mondjuk bevallom, hogy ps fan vagyok. De soha nem állítanám azt és nem is mondanám más platformokra, hogy szar és az emberekre sem, akik máson játszanak. Én azért veszek ps-t és fogok is, mert nekem ez a konzol jön be, és ennyi. Én elismerem mindegyik sikerét, de van ami nem tetszik. De ez az én dolgom, és azért mert nem tetszik mondjuk a nintendo nem fogom a másikat lenézni, sem betrollkodni valahova,hogy hirdessem a ps-t. Játékos közösség vagyunk, és ugyanazt szeretjük, csak mindenkinek van zsánere, hogy melyiken szeret játszani. Miért nem tudják ezt tiszteletben tartani? Azért mert nekem ps van a polcomon én igenis szeretek boxos, pc-s stb híreket is olvasni, mert érdekelnek ezek is.
79.
79.
kamgecam
Mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt kívánok! Remélem senkiben sem okozott mély törést vagy lelki traumát ez a kis vita ami felkeverte az álló vizet! A gyengébb idegzetű tagoktól bocsánatot kérek ha beletapostam a lelkükbe és ezért világpusztító halálbolygó készítésébe fogtak. :) Viccet félretéve csípem ezt a közösséget a szenvedélyességével és az ostobaságaival együtt is mert, emberi!

Off vége, kérdés: Mit szeretnétek min változtassanak vagy fejlesszenek a Pubg-ben és mi az oka annak hogy bár ilyen ordas hibái vannak mégis ennyien rajonganak érte. Azért az nem lehet véletlen, valami csak van abban a game-ben ha ennyire kitartanak mellette, erre csak a markerting nem képes. Mindenesetre ha jön ps-re és legalább stabil 30 fps lesz tuti ki fogom próbálni, már csak azért is hogy rájöjjek mi van benne amiért ennyire kajálják a népek.
77.
77.
ADMlN
#76: A trollkodás mindig is több kommentet generál mint az érdemi társalgás, lényegtelen, hogy PS4, Xbox vagy Switch hír alatt van az ember.
So what's your point?

Amúgy ilyenkor érzem igazán, hogy az emberiség megérett a kihalásra, amikor a Sony közösség egyik fele szénné trolkodja az Xboxos közösséget, miközben a másik fele meg azon nyafog, hogy ezek a szemét boxosok hogy merik ezt magukra venni...
76.
76.
delphijos
#70: Én nem vagyok megmondóember, csak igazából nem vágom hogy ez is mire jó? Nincs elég ilyen felesleges vita enélkül is? Az egész dolog akkor bosszantott csak, amikor minden box-os hírnél pont azon ment a panaszkodás, hogy minek jön be egy ps-es. Azán jött box-os hír, de valahogy enélkül nem ment a "box-os beszélgetés" ( igazából itt sem, a témáról alig esett szó ) és már az 5. kommentnél előjöttél ezzel.

Én nem akarom megbánatni az itteni xbox-os közösséget, de alig-alig látok olyan box-os hírt ahol érdemi kommentelés lenne, csak akkor van "nagyüzem" ha valami ps-es beesik, és lehet aprítani. ( Meg sírni hogy nem hagyják "békén" a hírt a box-osoknak ) Ez az igazság. Én új ONE felhasználóként összehoztam egy élménybeszámolót ( pedig nem vagyok valami nagy bloggyáros ) igazából a "nagy" box-osokat az sem érdekelte. ( Nem magam miatt panaszként írom, hanem hogy "box téma" ). Úgyanúgy nem vette a fáradtságot senki hogy írjon hasonlót.

Egyébként a Nintendo híreket úgyanúgy totál érdektelenség jellemzi, még Switch tulajoktól is. Ott is akkor van pezsgés, ha valaki bemegy "trollkodni".
75.
75.
frankdelgado
Abban biztos lehetsz, hogy se veled, se mással nem fogok leállni anyázni egy darab műanyag miatt. Az nekem is csípi a szemem, hogy egyre több az ilyen balhé, meg mikrotranzakciók, early acces, félkész játékok...ez ellen csak úgy tudsz védekezni, hogy nem veszed meg. A PUBG egy nagyon jó cucc..lesz. Arra mérget veszek, hogy ráfekszenek, azt majd ha jó lesz, meg is veszem. Egyébként ezen a"nincs mivel játszani" történeten is csak mosolyogni lehet. Ha ebben a generációban már egyáltalán nem jelenne meg játék, akkor sem tudnék minden cuccal játszani, amivel szeretnék. Boxon. Aki meg már mindent kipörgetett, annak javasolom a való világot...szóval világbéke és ÁNCSÁRTID! :)
74.
74.
Klank
Minden benn van ami játékipar 2017.
1. Jó ötlet, hangulat többet ér mint egy, csili- vili, de lelketlen AAA cím.
2. Ehhez jön a hype.
3. Egy early access, septibe kiadott early accese. Persze, hogy tele van hibával. De ki "kellet" hozni karácsony előtt.
4. Az Xbox iszonyatosan lemaradt exel, ezért kapálózik.
5. Pénzt hoz? Pénzt hoz, mimden más le van szarva.
73.
73.
zozo76hun
#69: hat meg nyilvan dolgoznak vele rendesen. egyebkent is ezt nativ 4K felbomtasban adja. pc-n sem rozsas a helyzet, ime egy cikk rola ha nativ 4K-ban, stabil 60-at akarsz, egy tulhajtott 1080ti (!) kell hozza:

https://www.gamestar.hu/hir/playerunknowns-battlegrounds-benchmark-telejsitmeny-nvidia-241421.html
71.
71.
kamgecam
#70: Éljen, neked legalább van egy kis humorérzéked és ez nem szarkazmus. ;)
70.
70.
frankdelgado
#52: És mindig előkerül egy megmondóember, aki ezt szóvá teszi. Egyébként engem valamiért nem szoktak moderálni, pedig nem haverom egyik modi sem. Tudod csak a hülyéket lehet hülyeséggel felhergelni. Azokért pedig nem kár.... ;)
69.
69.
KaVr
Xbox one X-en 25 fps.... GG xd
56.
56.
#50: Ezt úgy mondod, mintha a PS játékosok annyival igényesebbek lennének. Ha abból indulok ki, hogy a megjelenése óta a legnépszerűbb játék a Fortnite, akkor nem túlzás azt feltételezni, hogy a PUBG legalább olyan jól fogy fogyni itt is, függetlenül attól, hogy mennyire lesz ótvar.
55.
55.
zozo76hun
"Ugyan már, ne akarjátok már egy emberre kenni. Kimondja valaki hogy "exkuzív" és 10-en ugrotok rá."

pedig itt pontosan lehet latni ki az aki bejott az exes szarjaival egy xbox hir ala. mi csak adtunk neki rendesen. azt kapta amit megerdemelt... :)
54.
54.
Duken
#52: +1 bocsi hogy mindig plusszollak de Te vagy itt szinte az egyetlen értelmes személy aki objektíven látja a dolgokat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...