Obsidian: az új játékban nem lesz mikrotranzakció

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 18.
  • Hír
Link másolása
Az Obsidian Entertainment munkatársai a Twitteren publikált videós üzenetben erősítették meg, hogy vadonatúj, egyelőre cím nélküli szerepjátékuk teljes mértékben mellőzni fogja a lootboxokat és a mikrotranzakciókat.

Múlt héten jelentette be a Take-Two, hogy teljesen új, a független fejlesztők munkáját támogató kiadót indít. A Private Division közreműködésével olyan készülő projektek valósulnak meg, mint az Assassin's Creed-sorozat atyja, Patrice Désilets régóta készülő titkos fejlesztése, az Ancestors: The Humankind Odyssey vagy az Obsidian Entertainment új szerepjátéka is itt mutatkozik majd be.

Ez utóbbi kapcsán a rajongók azonnal neki is szegezték a kérdést a stúdiónak, miszerint várható-e, hogy a manapság a kiadók körében egyre népszerűbb, a játékosok által viszont egyre inkább gyűlölt lootbox-rendszer és egyéb mikrotranzakciók szerepet kapnak majd a játékmenet során. Az Obsidian végül egy videós Twitter-üzenetben reagált, amelyben elmondták, semmi ilyet nem terveznek, ráadásul a Private Division teljes mértékben támogatja a saját víziójukat és abszolút partnerek abban, hogy megkapja a csapat a teljes kreatív szabadságot.

1.
1.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...