Infók a Call of Duty: WWII első DLC-jéről

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 20.
  • Hír
Link másolása
Befutottak az első részletek a Call of Duty: WWII első pályacsomagjáról. A kiegészítőben három multiplayer térkép kapott helyet, emellett kibővül a War Mode és a zombimód is.

The Resistance címmel érkezik a Call of Duty: WWII első pályacsomagja, amit még a Paris Games Weeken mutatott be az Activision és a Sledgehammer Games. Mára az első részletek is befutottak, így kiderült, hogy mire számíthatunk, ha benevezünk a pakkra vagy a játék szezonbérletére.

A kiegészítőben három multiplayer térkép kapott helyet: az Anthropod Prágába kalauzol el bennünket, a Valkyrie Hitler egyik bunkerében játszódik, míg az Occupation akár ismerős is lehet, elvégre a Call of Duty: Modern Warfare 3 Resistance nevű pályájának remake-jéről van szó.

Új pályával bővül a War Mode: az Operation: Intercept története szerint egy francia városban járunk, ahol az lesz a feladatunk, hogy kiszabadítsuk az ellenállás harcosait, kiiktassuk a rádiót és megállítsunk egy vonatot.

Végül a zombirajongók sem maradnak friss tartalom nélkül: ahogy azt a The Darkest Shore elnevezése sejteti, ezúttal vízparton próbáljuk túlélni a zombiinváziót, az események napokkal azután veszik kezdetüket, hogy az alapjátékba bekerült fejezet véget ért.

A The Resistance első körben PlayStation 4-re érkezik, a konzol tulajdonosai január 30-án csaphatnak le a kiegészítőre.

15.
15.
#14: Már nagyon régóta van újrakiadott map. Pl. a Nuke, az IW-ben is legalább két régi pályát hoztak vissza, egyiket az MW3-ból, másikat meg a Ghosts-ból.
14.
14.
Falcon
ez egyre rosszabb az alapjátékban is kevés a térkép én annyira kicsik hogy max free for all játékmódra alkalmasak ez meg szomorú hogy egyre kevesebb a multis pálya meg van remasted map
1.
1.
A Resistance az előző részben is benne volt, jól nézett ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...