VR nélkül is játszható a Star Trek: Bridge Crew

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 22.
  • Hír
Link másolása
A Star Trek: Bridge Crew-t a Ubisoft egyik nagy dobásának szánták. A játékosok egy virtuális űrhajóba pattanhattak, ahol különféle nehézségeket kellett közösen megoldaniuk. Már VR-szemüveg sem kell a játék élvezetéhez.

Ahogy a címe is mutatja, a Star Trek: Bridge Crew-ban minden játékos a csillaghajó legénységének egy-egy tagját alakítja VR-sisakkal a fején - legalábbis kezdetben így volt. A cél az univerzum felfedezése számos fő- és mellékküldetéssel, amelyben a résztvevők közösen hozhatják meg a döntéseket.

Eddig napig mindenképpen egy VR-sisakra volt szükség a játékhoz PC-n és PlayStation 4-en, ám a Ubisoft úgy döntött, eltörli a megkötéseket. Természetesen továbbra is használhatjuk VR-headsetünket, sőt, a nem VR-os játékosokkal is közösen játszhatunk.

A döntés érthető, elvégre ezek után sokkal könnyebben találunk magunknak játszópajtást.

4.
4.
Effecta
Nem értem a fanyalgókat. A VR nekem nagyon bejött.
2.
2.
zozo76hun
#1: ja, raadasul igy sokkal szebb is lehetne, nem ilyen hot-homaly, alacsony felbontasu, szuk latoszogu latvanyvilag fogadna.

de! pont forditva kene: a normal jatekokat lehetne -igeny szerint- vr alatt jatszani. mittudomen jol lebutitva a grafika hogy birja a hardware.
1.
1.
crytek
Minden VR ótvart ki kéne adni így.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...