Jön az Assassin's Creed: Origins könyvváltozata

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 24.
  • Cooltúra
Várhatóan január végén kerül a könyvesboltokba a legújabb Assassin's Creed-regény, amely az Origins háttérsztoriját meséli el. A Sivatagi esküben Bayek történetét követhetjük végig, egészen a gyerekkorától.

Az idei Assassin's Creed: Origins több-kevesebb sikerrel, de képes volt megújulni. Ahogy azt a tesztünkben is említettük, főhősünkben Bayekben sokkal több potenciál van, mint azt gondolnánk. Szerencsére a játék hivatalos előzményeit elmesélő regényben az ő sztoriját követhetjük végig.

Az Assassin's Creed: Origins - Sivatagi eskü várhatóan január 24-én landol a könyvesboltokban a Fumax jóvoltából.


Lássuk a fülszöveget!

Utazz vissza messzebb az időben, mint bármikor… Fedezd fel a pengeélen táncoló ókori egyiptomi birodalmat, és ismerd meg az Assassin’s Creed videojáték-sorozat legújabb felvonásának hivatalos előzményét!

Mert az Assassin’s Creed: Origins előtt volt egy Eskü.

A hanyatló ókori Egyiptom, Kr. e. 70. Kíméletlen gyilkos tartja rettegésben a vidéket, akinek célja nem kevesebb, mint felkutatni, és utolsó szálig kiirtani a medzsai nevű ősi rend utolsó megmaradt tagjait és örökre eltörölni vérvonalukat.

Az ifjú, tizenéves Bayek egy nap arra ébred, hogy apja, Szíva város védelmezője minden előzetes jel nélkül távozott. Tengernyi kérdést hagyott maga mögött: Bayek világa egyik pillanatról a másikra omlott össze. A kételyektől gyötört fiú rádöbben, hogy fontos küldetése van az életben, egy olyan feladat, amelyet bármi áron teljesítenie kell.

Bayek útra kel a Nílus mentén, dacolva a felbolydult Egyiptom ezer veszélyével, hogy válaszokat találjon a kérdéseire, és megküzdjön a sötétséggel.

A 408 oldalon terpeszkedő történelmi kalandregény 3790 forintot kóstál.

1.
1.
Mármint itthon... Az eredeti már a játék előtt megjelent. És a története is már a játék sztorija előtt végetér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...