Már regisztrálhatsz a The Crew 2 bétatesztjére

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 26.
  • Korai verzió
Link másolása
A megjelenés előtt a következő hetek során kipróbálható lesz a Ubisoft legújabb versenyjátéka. A The Crew 2 bétatesztjére már feliratkozhatnak az érdeklődők - mindhárom platformon elérhető lesz a próba.

A The Crew 2 még a júniusi E3-on mutatkozott be. A játékban nemcsak autókkal, hanem motorcsónakokkal és repülőgépekkel is versenyezhetünk - a helyszín ezúttal is az Egyesült Államok lesz a nyugati partvidéktől egészen a keleti határig.

A hatalmas világban nemcsak a haverjainkkal bandázhatunk, hanem más játékosokkal is összefutunk, akiket ki is hívhatunk egy-egy futamra.

A The Crew 2 bétatesztje hamarosan indul, a regisztráció már éles. Egy Ubisoft-account birtokában kiválaszthatod az általad preferált platformot is. A pontos dátum még nem ismert, de érdemes sűrűn belenézni a postaládádba!

A játék 2018 folyamán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
greenmelon
#3: PC-re is van Horizon...
3.
3.
Darksiders84
#2: Minek reménykedsz a sok szar között keresni a fost felesleges ha az első se jött be ez se fog mást nyújtani csak légi és vízi parádéval extrázák. Vannak akik várnak egy normálisabb nyított világú autós cuccot nfs helyett horizon pótléknak hamár nem rendelkezik az ember Xbox géppel.
2.
2.
crytek
Remélem kiválasztanak. Az elsőnél is legalább kiderült 5 perc után ,hogy ennél árkádabb fos nem született a földön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...