Lebukott a Destiny 2 második kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 29.
  • Pletyka
Link másolása
Gods of Mars alcímmel érkezik majd a Destiny 2 második letölthető kiegészítője, a csomagot a PlayStation Store buktatta le a hivatalos bejelentés előtt. Ahogy azt a cím is sejteti, a DLC a vörös bolygóra kalauzol el bennünket.

Az amerikai és a japán PlayStation Store-ban is felbukkant a minap a Destiny 2: Gods of Mars adatlapja, ám a miután a kiegészítő hivatalos bejelentése még várat magára, gyorsan le is szedték onnan. Ami persze egyszer felkerül az internetre...

Az adatlapon a DLC első infói is szerepeltek, így tudtuk meg, hogy az új bejárható terület a Frigid Vale of Mars nevet viseli. A kiegészítő főgonosza Charlemagne lesz, aki bebörtönözi Rasputint, mi pedig azt a feladatot kapjuk, hogy Ana Bray társaságában kiszabadítsuk, legyőzzük Charlemagne-t és a seregét, és feltárjuk Clovis Bray titkait.

Ha minden igaz, Charlemagne új típusú ellenfeleket szabadít majd ránk, és persze a bossokat sem spórolja ki az adalékból a Bungie. Emellett új fegyverekre és felszerelésekre számíthatunk, kapunk új sztoriküldetéseket, és a kooperatív, valamint a kompetitív módok esetében is friss tartalmakra számíthatunk - igaz, ezeket már nem részletezte az adatlap.

Hogy mikor várható az Activision bejelentése, azt nem tudjuk, de a korábbi hírek szerint a kiegészítő márciusban jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...