Idén végre megjelenik a Shenmue III?

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 2.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a három évvel ezelőtt bejelentett Shenmue III idén végre tényleg megjelenik. A játékon dolgozó egyik fejlesztő Twitter-bejegyzése legalábbis erre enged következtetni.

Idén lesz harmadik éve, hogy bemutatkozott a Shenmue III, az eltelt esztendők alatt azonban alig mutatott magából valamit a játék. Néhány kép, egy-egy villanásnyi jelenet és jó néhány fejlesztői bemutató után sem tudunk többet arról, hogy mit is várhatunk majd a játéktól.

Egyelőre annyi biztos, hogy a Deep Silver gondozásában dobják majd piacra a Kickstarter-kalapozás után megvalósuló projektet, tavaly nyáron pedig az is biztossá vált, hogy 2018 második felében mutatkozik be a játék. Az alig szivárgó hírek és információk hiányában azonban erre sem lehetett mérget venni, így örömteli, hogy Cedric Biscay, a játék munkálataiba besegítő Shibuya Productions alapítója egy Twitter-bejegyzésben megerősítette, valóban 2018-ban jelenik meg a játék, ráadásul a jövőben több meglepetéssel is készülnek majd.

4.
4.
Early
Nem kel félni hogy félkész játékot kapunk Yu Suzuki mester!
17 éve várom a fojtatást!
Szóval nekem elégé nagyok az elvárásaim a játékkal szemben:)
1.
1.
Darksiders84
Na hajrá!
Lehet a Dino Cirsis is újra jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...