Hivatalos frissítést kapott az eredeti Battlefront II

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 4.
  • Letöltés
Link másolása
Tizenkét évvel a megjelenése után hivatalos javítás érkezett a Star Wars: Battlefront II-höz. A tapasz elég kicsi, csak néhány kisebb hibát orvosol, és a lobby-funkciók is finomodtak. Itt igazából a gesztus számít.

A Star Wars: Battlefront II eredetileg 2005-ben jelent meg a Pandemic Studios fejlesztésében. Tizenkét évvel a premier után még mindig stabil rajongóbázisa van, főleg, hogy tavaly októberben visszakapcsolták a multiplayert, illetve a GOG- és Steam-felhasználók közösen játszhatnak vele.

A Disney jóvoltából megérkezett a legújabb patch, amely kisebb hibajavításokat és finomított lobby-funkciókat kínál. A steames felhasználónevek most már helyesen jelennek meg játék közben, valamint a ping számítása is pontosabb lett.

Abszolút remek húzás a kiadó részéről, jó tudni, hogy továbbra is életben tartanak egy igazi klasszikust.

3.
3.
pjoco
#2: Ugye? Én is nagyon szerettem az első részét anno és mai napig vallom hogy sokkal szebb volt mint a második. Félre értés ne essék kurva jó játék volt a SWB2 is, de sokkal rondább lett. Geonózisi pályán mai napig emlékszem még az égen a textúrák se illeszkedtek össze. xD
2.
2.
kastorhun
Bár az újakkal nem játszottam de szerintem az első része mai napig a legjobb.
Például fel nem tudom fogni hogy egy folytatás hogy lehet sokkal ocsmányabb mint az előző rész.
1.
1.
shatterhand
Sokkal játszhatóbb mint a dice féle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...