Visszatér a halálból a Mad Catz

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 4.
  • Hardver
Link másolása
Hiába jelentett csődöt tavaly márciusban a neves játékperiféria-gyártó, a Mad Catz feltámad. Egy kínai holdingcég menti meg a márkanevet, és az idei CES-en már új termékeket mutatnak be. Továbbra is a minőségre törekednek.

A Mad Catz már évek óta pénzügyi problémákkal küzdött, és a Rock Band 4 bukása lett az utolsó szög a koporsóban. A perifériagyártó tavaly márciusban jelentett csődöt.

Nos, mindössze 10 hónapig volt tetszhalott a cég, lévén idén újra visszatér Mad Catz Global Limited néven. Egy kínai holdingcég mentette meg a márkát a pusztulástól - pont azok az emberek csaptak le rá, akik korábban a Mad Catz termékeit gyártották az országban.

Nem csupán arról van szó, hogy az ismert név alatt a saját kiegészítőiket adják el, tudják, milyen minőségi kritériumoknak kell megfelelni, hiszen korábban ők készítették ezeket a perifériákat. A cég szóvivője, Alex Verrey szerint ugyanazon a gyártósoron, ugyanazokkal a nyersanyagokkal készülnek az új termékek, mint korábban. Csak ugye a tulajdonos lett más.

A gyártó a januári CES-en be is mutatja az új portfólióját: az R.A.T. AIR egeret, a, S.T.R.I.K.E. 4 mechanikus billentyűzetet, a F.R.E.Q. 4 gaming fejhallgatókat és a G.L.I.D.E. egérpadot. 

A Mad Catz jelenleg a PC-s perifériákra összpontosít, de később elképzelhető, hogy konzolos kiegészítőkkel is jelentkezik. Ezúttal is a minőség lesz a legfontosabb szempont, és kevesebb lesz az olyan irreális termék, mint a 2015-ben bemutatott 300 dolláros kontroller.

6.
6.
Raam989
Én anno xbox classicon sokat használtam egy mad catz kontrollert. Teljes mértékben elégedett voltam vele. (de ez ugye elég rég volt, azóta nem találkoztam a márkával)
5.
5.
XuChi
Minőséget egy lapon emlegetni a mad catz-el??? LOL.
3.
3.
ollie92
Soha többet.Túlárzaott szar, minőség meg sehol !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...