Battle Royale-módot kap a Paladins

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 4.
  • Hír
Link másolása
A Hi-Rez Studios sem szeretne lemaradni korunk legnépszerűbb műfajáról, ezért idén Battle Royale-móddal vértezi el a Paladinst. A free-to-play shooterben is 100 játékos csap össze a térképen, egy menet 20 percig tart.

Javában tart a Paladins-rajongók éves összeröffenése, a Hi-Rez Expo. A legfontosabb bejelentés a Paladins: Battlegroundsé - a stúdió nem ment messzire a névválasztásért, lévén az új mód elnevezése feltűnően hasonlít a PlayerUnknown's Battlegroundséra.

És nemcsak a neve: a játékmódban maximum 100 játékos csaphat össze, minden mérkőzés 20 percig tart egy hatalmas térképen. Itt is egy halálos köd szűkíti folyamatosan a játékteret, segítségként a játékosok lootolhatnak és ellátmányt rejtő ládákat szerezhetnek a zeppelinekről.

Mégis miben különbözik a Paladins: Battlegrounds a hasonszőrű játékoktól? Itt az egyedi hősök képességei nagyon fontosak lesznek, nem egy névtelen senkit alakítunk ugye. Egy csapatnak nem csak tankra, hanem supportra is szüksége lesz.

Az új játékmód 2018 folyamán ingyenesen debütál.

A készítők emellett bejelentették, hogy a Paladins Team Deathmatch módja január 10-én élesedik.

És ne feledkezzünk meg a Paladins mobilos mellékágáról, a Paladins Strike-ról sem. A 5v5-re kihegyezett MOBA publikus bétatesztje jelenleg is tart. A végleges verzió idén érkezik iOS-re és Androidra.

13.
13.
Guba32
#12: Annyiban megértelek,hogy tudom milyen sokat várni,a Pes-sel én is szomorúan szembesülök,hogy itt egy remek játék és van,hogy 10 percig nincs ellenfél...De erről ők is tehetnek,miért nincs teljes liszensz,több reklám?!Azt meg úgy gondolom,hogy a nagy kiadók jól bekényelmesedtek és nem újítanak semmit,rókabőr,mikrotranzakció,szinte ők üldözik el a játékosaikat!Nekik is lehetőségük lenne megvalósítani v.mi mást,ami eddig évekig bevált és hozta a pénzt.
12.
12.
Death-Wanderer
Nos mivel én indítottam negatív commentel ezért jogos ha valaki veszi a fáradságot és érdekli azon eset hogy miért is állok ehez az egészhez így ahogy most.
Nekem nem a moddal van a bajom, hiszen persze ez is kezdetben egy afféle újszerű..... dolog. Oké...
Igazából az szomorít el, hogy mindegyik fejlesztő rápriorizál arra, hogy egy adott dologból ami jól megy kisajtoljuk még a legtöbbet...

PC, Xbox One, és WII U, valamint PS Vita tulaj vagyok. Aktív potenciális vásárló.
És amikor szembesülök azzal, hogy az EA mit művel és olyan játékok mint a TF2 , vagy a BF1 vagy más nagy cím elmegy ingyenesbe és sajnos ott tartok nem 1 Játékkal hogy megcsappan az érdeklődési kör.... Nem 1 kihegyezett játékra gondolok és nem olyanokra ami már több mint 3 éve kint van, hanem olyanra ami alig múlt el 1 éves. minden szezonban van HiPE és minden évben van valamiféle Über láz ami megfog egy globálisabb célközönséget.
De ez esetben már nem elfogadható, hogy ilyen improvizáló megoldással akarják menteni a menthetőt.
Nem degradálok 1 játékot sem....
De nahh... most nahh....
Én úgy gondolom, hogy minden játéktípusnak megvan a saját stílusirányzata,
Nyilván egy Diablotol nem lehet elvárni, hogy WOW stílust kapjon és egy FarCry tól, hogy Kártyajáték készüljön belőle.
Igazából mindenből lehet mindent csinálni, csak ezt keverni... Nagyon sok olyan ideiglenes és rövig lejáratú játék van ami 1-2-3-4-5 hónapig okés, azt le van sz.va.

Keresési eredmények
GWENT, heroes of the storm, stb... szinte ezek is eltűntek a semmibe...
és az ahgyján hogy 20 percet kell várnom arra, hogy TF2 ben végre valamilyen csapatos szervert kapjunk ahol megvan a létszám...

Nem EA -ra gondolok... lásd blizzard , Heroes of the storm, EA = Garden Warfare, TF2,

Egy ilyen mod vagy amit egy másik posztban is megemlítettem , mindenből kártyajáték.

Ugyan melyik lesz 1 évnél hoszabb életű vagy tartalmú játék ?

11.
11.
Guba32
#10: Szó sem volt róla,hogy itt bárki hanyatt esett volna,jön egy mód egy játékhoz ez a hír,és egyből a megszokott negatív hozzáállás,jó igazad van,elnézést,hogy nem egyből szidtam...Energiavámpírok...:)
10.
10.
Chrysh
#9: Persze hozzáadhatnak mindenféle ilyen módot, csak mindezeket ne úgy tálalják, mintha olyan marha nagy kunszt lenne.

Csak az UT-re tudok megint referálni, hogy nem először hallok olyan játékmódokat újként eladva, amik igazából már akkor is léteztek csak épp máshogy hívják. Pl. a Double Dominationt, amikor két pontot kell egyszerre megtartani X ideig vagy a Bombing Runt, ahol vmit el kell vinni egy kapuszerű dologig, ezt a két módot többször is hallottam más néven, és még a kritikusok is sokszor hanyattestek, hogy "...ez apám mekkora k*rva nagy ötlet".
9.
9.
Guba32
#7: Nem gondolom azt egyáltalán,inkább azt gondolom,hogy akkor autós játékba is minek körverseny,fps-be TDM,sportba kupa,már ezerszer láttuk,de eredeti...Én azt nem vágom,miért baj,ha bekerül egy plusz mód...
8.
8.
BrockSamson
Nem ertem, mi a baj ezzel; ha valami nepszeru a jatekosok koreben, es penzt hoz, egyertelmu, hogy tobben is megprobalkoznak hasonloval. A Doom utan mindenki FPS-t akart csinalni, valamelyik jol sikerul, van amit el is felejtettunk mar.
7.
7.
Chrysh
#6: A Battle Royale, mi más? :D

Szerintem Te azt gondolod, hogy a csekély kommentelő létszám közvetlen a játékot fikázná, miközben csak arról van szó, hogy amikor felbukkan egy trend, mint pl az alább említett kártyajátékok, akkor 1-2 éven eresztül mást se hallunk azon kívül, hogy mindenki kártyajátékot akar csinálni egészen addig, amíg mindenkinek csömöre nem lesz az egésztől. Ugyanez van most ezzel a Battle Royale-lal, és ugyanez volt korábban a MOBÁ-val.

Másfelől én magát ezt a Battle Royale jelenséget se tudom rendkívüliként kezelni miközben már az UT2004-ben is volt Last Man Standing mód, ami kábé ezt az igényt ki tudta szolgálni, csak hát ez csak egy játékmód volt a 12 másik mellett....
5.
5.
Chrysh
#4: Igazad van, ez tényleg egy nagyon eredeti ötlet...
4.
4.
Guba32
De most őszintén,miért zavar bárkit,hogy a Paladins BR módot kap,ha amúgy sem játszik vele?Vagy ha játszik vele,és lesz egy új mód?Van kismillió játék,mindenki megtalálhatja a magának tetszőt.
3.
3.
markoci555
párszor gondolkodtam hogy kipróbáljam a játékot, de most csak azért se, nehogy miattam is nőjön a játékosszám e miatt a frissítés miatt
2.
2.
Death-Wanderer
És én még azon akadtam ki hogy mindennek kàrtyajàtéka lessz.... erre tessék ... van màs nagyobb marhasàg....
1.
1.
Shannaro
Egész évben április elseje lesz... Az egész játékipar kezd átmenni vicc kategóriába.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...