Még egyet bétázhatunk a Monster Hunter Worlddel

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 6.
  • Korai verzió
Link másolása
A Capcom január közepén tartja a Monster Hunter World harmadik és egyben utolsó bétatesztjét. A próba ezúttal is a PlayStation 4-tulajok kiváltsága lesz, akik olyan tartalmakat kapnak, amelyekkel korábban nem találkoztak.

Január 19-én indul a Monster Hunter World utolsó bétatesztje és egészen január 22-ig tart majd PlayStation 4-en. Ezúttal sem kell PS Plus-előfizetés hozzá, csak simán lehúzzuk a klienst és indulhat a játék. Ugyanazokat a küldetéseket vehetjük fel, mint az előző bétában, azaz két régiót kapunk, továbbá levadászhatjuk a Jagras, az Anjanath és a Barroth nevű szörnyeket.

Ami az új tartalmat illeti, szembenézhetünk a játék egyik legdurvább bestiájával, a Nergigantéval is. Ő egy roppant erős ősi sárkány - fajtársai már ismerősek lehetnek a sorozat korábbi darabjaiból. Kushala Daora egy olyan lény, akinek fémpikkelyei vannak, Teostra pedig a vulkanikus terepet kedveli és lángcsóvát köp.

Az új trailer Dodogamára koncentrál. A wyvern-szerű teremtmény szikladarabokkal szórja meg a gyanútlan vadászokat.

A Capcom illetékese szerint a végleges játékba minden nap érdemes lesz belépni, elvégre napi bónuszok ütik a markunkat. Tavasszal érkezik az első nagyobb ingyenes DLC a szerepjátékhoz. Ebben egy Deviljho nevű bestiát gyűrhetünk le.

A Monster Hunter World január 26-án landol PS4-en és Xbox One-on. A PC-s verzió várhatóan ősszel fut be.

2.
2.
RangerFox
#1: Ha nem szereted a From szoftver játékait, akkor ez se fog nagyon tetszeni. Bizonyos szempontokból összetettebb és nehezebb is, mint azok. Szóval kösd fel a gatyád, mert nem lesz könnyű menet, de szerintem nagyon megéri időt fektetni bele.
1.
1.
Kíváncsi leszek a végeredményre, de talán kipróbálom előtte, köszi a hírt, naptáramban jegyzem is.

Szeretem az óriásszörnyes témát, úgyhogy részemről jöhet, annak ellenére, hogy ezzel a franchise-al ezidáig nem nagyon foglalkoztam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...