CES 2018: Vezeték és akku nélkül jön a Razer egere

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 11.
  • Hardver
Link másolása
Új vezeték nélküli egeret dob piacra az év első negyedében a Razer, melynek különlegessége, hogy egyáltalán nem használ akkumulátort, így a 100 grammot sem éri el a tömege.

Mamba HyperFlux néven érkezik a Razer új vezeték nélküli egere, amely egyáltalán nem használ akkumulátort, ehelyett a Firefly egérpad hajtja meg az eszközt egy mágneses mezőn keresztül. A gyártó célja az volt, hogy az akku kispórolásával elkészítse a legkönnyebb nagy teljesítményű egeret: a Mamba HyperFlux mindössze 96 grammot nyom.

Az egér a Lanceheadhez hasonlóan a Razer adaptív frekvencia technológiáját használja, amely folyamatosan monitorozza, és a 2,4 GHz-es frekvenciasávon belül automatikusan a legerősebb jelre átkapcsolva gondoskodik a kifogástalan jelerősségről. Az egérbe 16000 DPI érzékenységű, 5G optikai szenzor került, és a Chroma-támogatás sem hiányzik a repertoárjából.

A Mamba HyperFlux 2018 első negyedében érkezik, és az egérpaddal együtt 250 dollárt kóstál majd.

5.
5.
Matt8888
Ez a technika nem új a piacon, a Wacom termékek évek óta használják.
4.
4.
Shannaro
#1: Erre is jön majd a megoldás: vezeték nélküli egér, vezetéknélküli alátéttel, csak a szőnyeget kell még megvenned pluszba, ami vezetékes lesz.

#3: Én is pontosan így vagyok vele. Mondjuk lehet, hogy hozzászoknék idővel, de azért csak jobb, ha érzem hogy van valami a kezem alatt.
3.
3.
user101
Nem tudom más hogyan van vele, de én utálom a könnyű egereket. Azt szeretem ha érezhető súlya van a cuccnak. Nem féltégla, de ne is legyen pihe-puha paplan-egér...
1.
1.
Yanez
"Vezetéknélküli" - de az egérpad mégis vezetékes. Nekem pl a tv-re van kötve a pc-m, s ennek megfelelően az elemes vezetéknélküli egeremet is hordozgatom ide-oda. Tehát ezzel én nem jutnék semmire.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...