Úgy néz ki, összejöhet a Fekete Özvegy-film

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint megtalálták a Fekete Özvegy-film íróját, és ezzel (egy fokkal) valószínűbbé vált, hogy megvalósulhat a régóta várt projekt. Jac Schaeffer sztoriötlete nyerte el Kevin Feige tetszését.

A Variety értesülései szerint elkezdődtek a Fekete Özvegy-film előkészületei, igaz, a Marvel még nem jelentette be a mozit hivatalosan, és ami azt illeti, nem is adott zöld utat a projektnek.

A Marvel Studios vezetője, Kevin Feige állítólag több íróval is találkozott a közelmúltban, és arra volt kíváncsi, hogy ki milyen sztorival rukkolna elő az adaptációhoz. Feige-nek végül Jac Schaeffer ötlete tetszett a legjobban, így a hírek szerint ő lesz az új mozi írója - Schaeffer a The Shower és a Nasty Women című filmek forgatókönyvírójaként lehet ismerős egyébként. 

A Fekete Özvegy-filmről nem először esik szó, Feige már 2016-ban is célozgatott rá, a karaktert alakító Scarlett Johansson pedig azt mondta, ha valóban tervben a projekt, célszerű lenne mihamarabb elkészíteni, mert "nem tudja meddig szeretné hordani a szűk bőrruciját". A Fekete Özvegyet az idei Bosszúállókban láthatjuk legközelebb.

18.
18.
kopic
#17: Nem az. De a segge azért figyelemreméltó, legalábbis számomra.
17.
17.
Firsttime
#14: Kimegyek egy fél órás sétára, minimum 10 jobb csajt látok. Abszolút nem nagy szám szerintem.
16.
16.
user101
A film nem érdekel, de csajt blokkolnám... :DDD
15.
15.
kopic
#14: Scarlett Johansson.
14.
14.
kopic
Nem baj, jó lesz majd Johansson formas segget nézni végig.
13.
13.
tirpa
#2: Személy szerint nagyon örülök, hogy egyre több MARVEL és DC filmek jönnek ki. Persze sajnos nem mindegyik nézhető, de van miből választani.
12.
12.
delphijos
#2: Egyetértek. Ennek ellenére kizárólag mint nézőt , ha jó lesz a film, nem fog érdekelni miért készült / készülhetett el.
11.
11.
#3: Azert tudok egyeterteni, mert a krimi-szeru winter soldier volt kb az utolso ami tetszett ebben a csillogo-villogo tengerben, es abban black widow is jo volt.
10.
10.
hadzsime
#9: Pedig jó lenne. Én már hányingert kapok ettől a remake/képregényadaptáció áradattól.
9.
9.
Yanez
#8: Azt mi már nem éljük meg. :)
8.
8.
hadzsime
Kíváncsi vagyok mikor jön el az idő, amikor az emberek annyira megunják a képregényfilmeket, hogy nem fogja megérni évente 120-at leforgatni.
3.
3.
Yanez
Az utóbbi időket tekintve ez lenne az a Marvel film, ami nagyonis érdekelne. A többi sem rossz, csak nekem már kicsit túl sok volt az emberfeletti képességek tündökléséből.
2.
2.
Necreon
Ezzel egy baj van, hogy lesz, de minek?

Én imádom az erős női karaktereket, imádtam a Wonderwoman filmet (igaz pont nem ezért de pl. egy G.I.Jane a mai napig nagy kedvenc), de ez annyira nyilvánvalóan semmi másért nem készül el csak azért, mert a MARVEL, ami eddig nyíltan kimondva elhatárolódott a female lead szuperhősfilmektől az amúgy igen széles skálán mozgó lehetőségei ellenére, megszagolta a pénzt amit WW hozott és a feminista politikai kampányt Hollywood-ban amit elindított, és gyorsan beáll a sorba kampányolni. Hogy előtte Johannson évekig próbálta kilobby-zni magának ezt a filmet és lesöpörték az asztalról minden alkalommal, az hirtelen feledésbe vész, és hurrá MARVEL, látjátok mi törődünk a nőkkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...