Nyugaton is megjelenik a Detective Pikachu

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Épp időben. Miközben gőzerővel zajlanak a Detective Pikachu-film munkálatai, a The Pokémon Company nyugaton is kiadja az alapanyagul szolgáló játékot - kapásból a második epizóddal együtt.

Nyugaton is megjelenik a Detective Pikachu. A 3DS-exkluzív kalandjátékban Pikachu koffeinfüggő alteregójával kell megoldanunk különböző bűnügyeket, a sztorira pedig Hollywood is felfigyelt már, a filmadaptációban Ryan Reynolds alakítja majd a pokémont.

Az epizodikus kiszerelésű program első felvonása két éve jelent meg a japán eShopban, március 23-tól viszont az európaiak és az amerikaiak is lecsaphatnak rá, ráadásul kapásból a második résszel együtt. A megjelenésre egy gigantikus Amiibót is kapunk, ezt láthatjátok az alábbi kép jobb oldalán:

8.
8.
wolf15
#5-6: Nem a "nagy vászonra" tervezték a játékot, hanem a 3DS-re, ami lassan már 7 éves. Ráadásul a kis kijelzőn valószínűleg nem tűnik fel annyira.
7.
7.
Chrysh
#5: Érdekes, hogy ezen akadsz meg miközben nekem az agyam ott bedobta a kulcsot, hogy Pikachu beszél és Sherlockot megszégyenítő nyomozásokba kezd.

Lehet, hogy a japánoknak nem kéne gyógyszerre szakét inniuk.
6.
6.
csongor1996
Kérdés: a trailer miért van 1080p-ben, ha a játék látványosan nem annyi?
5.
5.
pécégémer
Nem ide tartozik, csak feltűnt, hogy a japán játékoknál valahogy nem tökéletes az animálás, ami elég zavaró is számomra. Mintha 480p-ben dolgoznának a gyártók.
4.
4.
medson
Hihetetlen hogy ez egy létező dolog :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...