Detective Pikachu 3DS

Kalandjáték, amelyben Pikachu oldalán kell nyomoznunk.
Típus:

Érzelmes traileren a Detective Pikachu

Megszoktuk már, hogy a Detective Pikachu komolyabb előzeteseit a Warner pakolja fel a YouTube-csatornájára, míg a viccesebb kedvcsinálókat Ryan Reynolds osztja meg a saját oldalán. Most is a színész erősített egy videóval.

Plakáttal és trailerrel erősít a Detective Pikachu

Vadonatúj előzetest kapott a Warner Bros. Pictures májusban érkező alkotása, melyben nem csak egy tucatnyi vadonatúj pokémonnal találkozhatunk, hanem a történetet is részletesebben megismerhetjük.

Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves

Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.

Pikachu nyomozásra készül

Új trailer érkezett a Detective Pikachuhoz. A Japánban nagy sikert aratott játék hamarosan nálunk is kapható lesz, ráadásul egy füst alatt megkapjuk a második epizódot is.

Nyugaton is megjelenik a Detective Pikachu

Épp időben. Miközben gőzerővel zajlanak a Detective Pikachu-film munkálatai, a The Pokémon Company nyugaton is kiadja az alapanyagul szolgáló játékot - kapásból a második epizóddal együtt.