Shadow of the Colossus - a Bluepoint eddigi útja

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 13.
  • Videó
Újabb fejlesztői videót kapott a Shadow of the Colossus. Ezúttal a remake-et fejlesztő Bluepoint Games mesél a kezdetekről és arról, hogyan váltak az évek során a remasterek mesterévé.

A Bluepoint Games már több alkalommal bizonyította, hogy remek munkát végeznek, ha régebbi játékok felújításáról van szó, nekik köszönhetjük az Uncharted-trilógia, a Gravity Rush és a God of War jelen generációs újrázásait is. Jelenleg a Shadow of the Colossus teljes renoválásán dolgoznak, a mostani videónaplóban pedig arról mesélnek a stúdió munkatársai, hogy milyen nehézségek árán jutottak el oda, ahol jelenleg tartanak.

Legújabb munkájuk 2018. február 6-án jelenik meg.

Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.
10.
Duken
#5: Nem gond. Ízlések és pofonok, nem kell hogy mindenkinek tetszen. Nem csodálkozok hogy nem jön be neked. :)
9.
Tidus
#5: Nekem fps drop ide,fps drop oda.PS4-en az egyik kedvenc játékom lett...engem megtudott érinteni és nem érdekeltek a technikai dolgai a játéknak.
Bár én "igénytelen "gamer lelkem az N64-et imádom mai napig ahol kp minden játék fps droppol...valahogy totál nem érdekel ha a játékban van kellő emocinalitás és egyediség .
8.
Zisten
Egyedül amivel nem voltam megelégedve a munkájukban, hogy Elenat eléggé sikerült elk*rni az Uncharted 2 remasteredben.
https://www.youtube.com/watch?v=p2Qc1k2qO9c
7.
Kisjack241
Én nagyon szerettem játszani vele, bár az irányítás borzalas, de Trico fantasztikus :)
6.
Darksiders84
#5: +1 véleményem ugyanez de tudod ritka egyedi művészi alkotások a leírtak alapján megvalósítva
5.
Fakjee
#4: Sztoriban az. Minden másban egy gyász. Pro-n alapból szaggatott. A grafika az egyik legrondább ami ebben a genben AAA játéktól kitelik. A kamerakezelés gáz. A gameplay felfújt lufi, egy bő 10-15 évvel ez elötti időket idéző mezei platform cucc. Szóval nemigen tudom hogy mi abban a gyöngyszem, egyedül a sztori ami megfogja az embert benne.
SoTC tudom milyen annó hatalmas alkotás volt. Ha viszont ugyan olyan ultra szar marad mint amilyen a Guardian lett látvány és optimalizáció tekintetében + gameplay és egyéb elemek is megragadtak a ps2-ket idéző szinten akkor ezt is max pár darab ezresért használtan egy kitolásra.
4.
Duken
#2: Nemrég vettem meg leárazásba a TLG-t és varázslatos a játék egy igazi gyöngyszem. Igaz én pron játszok és így nincs fps problémám. A SotC instant klasszikus szóval nyugodt lehetsz nagyszerű exkluzív játék lesz a remake. :)
3.
cod4O
Shifty,az én dimenziómban nem a bluepoint felelt a god of war 3 remastered-ért.

Egyébként ez a csapat még semmi újrázást nem csinált "csak" felbontás és fps kalibrálás volt.A shadow of the colossus lesz az első nagyobb munkájuk.
2.
Fakjee
Remélhetőleg ez nem sikerül olyan """"jól"""" mint a last guardian....
1.
LexerTheFirst
Várjuk a játékot örömmel :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...