Már 40 millió letöltésnél jár a Fortnite

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 16.
  • Hír
Link másolása
Az Epic Games erődépítős shootere új mérföldkövet ért el január elején. Már 40 millió játékossal büszkélkedhet a fő játék és a Battle Royale együttesen. December óta 10 millióval bővült a szám.

Iszonyatosan népszerű az Epic Games karikatúraszerű karakterekkel operáló játéka, a Fortnite. Már több mint 40 millió alkalommal töltötték le a fő játékot és az ingyenes Battle Royale játékmódot, és volt olyan nap, amikor egyidejűleg 2 millió játékos töltötte az idejét vele.

A fejlesztők azt nem árultak el, hogy milyen arányban oszlik meg ez a szám a fizetős Save the World és a free-to-play Battle Royale között, de mérget vehetünk rá, hogy az utóbbi jóval kedveltebb.

Egy nemrégiben született interjúban az Epic illetékese megerősítette, hogy jelenleg nem készül új térkép a Battle Royale-hoz (csak egy mapot tartalmaz az anyag), ahogyan a járművek bevezetése sem szerepel a tervek között.

Egyébként ezen a héten frissül egy nagyot a túlélőmód: öt új helyszínt húznak fel a térkép nyugati felére, beleértve a játék eddigi legnagyobb városát.

4.
4.
Ooorky
#3: Script kiddy-nek hívják, hacker érti is amit csinál, nem mások cuccát használja.
3.
3.
kisbiflos
Abbol kb 10 millio hacker. Szeretjuk az ingyenes jatekokat, nagyon. :)
2.
2.
Ooorky
Számomra élvezhetetlen. Csapatok rendszeresen bemennek Solo módba, majd kiirtják a egyedül játszókat, végül előre megbeszélt sorrendben lelövik egymást...
1.
1.
Csoki80
Mindig frontin nak olvasom :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...