Monster Hunter World - ilyen a Rothadó Völgy

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 16.
  • Videó
Link másolása
A Capcom egy újabb pályát mutatott be a közelgő Monster Hunter Worldből. A Rotten Vale egy sziklás terep, amely oszlásnak indult szörnyek tetemeivel van tele - innen az elnevezés. Itt is találunk levadászható bestiákat.

A Rotten Vale barátságtalan hely, egyfajta szörnytemetőként is funkcionál. Rengeteg elhullott teremtmény bomló teteme mellett visz az utunk, amely egészen különleges ökológiát épített ki.

Az első szörny, amellyel találkozunk a Rodabaan, ezt követi a ragadozó Odogaron. Ne tévesszen meg, hogy az utóbbi lény mérete kisebb, valójában a tápláléklánc tetején csücsül. A két szörny megölése után meglátogatjuk a Great Girros fészkét is.

A Monster Hunter World január 26-án landol PS4-en és Xbox One-on, ám a hétvégén még egyet bétázhatunk.  A PC-s verzió várhatóan ősszel fut be.

1.
1.
Zisten
Értem én a készítőket, hogy meg szeretnék mutatni mit kapnak a játékosok, de őszintén utálom, amikor ömlesztik a videókat egy játékról.
Egy gramm meglepetést nem hagynak az embernek.
Megnéztem 2 trailert, kipróbáltam a bétát és ennyi elég is volt, mert úgyis tuti vétel.
Ha minden videót megnéznék semmi újdonság nem lenne, mert mindent láttam már videón.

Ahogy én látom a Capcomnak az ilyen hülyesége ez a videó ömlesztés a netre leginkább.
Anno a Game trailers időkben kezdődött.
Ott szerintem ha fogtam volna az összes premier előtt felkerült Resident Evil 4 videót simán össze raktam volna belőle a full játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...