Nézzünk bele az idei teniszjátékokba!

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 18.
  • Videó
Link másolása
Pár nap eltérésével kapott gameplay trailert az AO Tennis és a Tennis World Tour. Az elmúlt években nem sok hasonló próbálkozás született, idén azonban két játéknak is örülhetnek a sportág rajongói.

Ilyenek ezek a trendek: ha egyszer beindul valami, valóságos lavinát zúdít maga után. Hasonló a helyzet a teniszjátékokkal, hosszú évek böjtölése után idén két cím is szeretné megreformálni a műfajt.

Az AO Tennis a Big Ant Studios gyermeke és az Australian Open hivatalos licencével rendelkezik. A játékmenet során mi döntjük el, hogy hova üssük a labdát (szervánál), ezután megadhatjuk az ütés erejét. Persze ennél jóval bonyolultabb a mechanika, de az alapok ezek.

A játék január 16-án jelent meg Ausztráliában és Új-Zélandon Xbox One-ra és PS4-re, de még 2018 elején ellátogat Európába is. Tervben van PC-s változat is.

Tennis World Tourra viszont még várnunk kell, igaz, az első blikkre kicsit összeszedettebbnek tűnik, lévén nem csak a szigetországban hódolhatunk a sportágnak. A Breakpoint Studio a 2011-es Top Spin 4 fejlesztőit is magáénak tudhatja. Delejes karriermód, élvezetes multi és a valóságban is létező játékosok pontos másai kapnak helyet a játékban.

Ezúttal a motion capture munkálatokba nézhetünk bele némi gameplay jelenettel fűszerezve.

A Tennis World Tour májusban érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

1.
1.
shatterhand
Nekem eleg volt az az info ki keszitette a top spint es azt fogom venni. A legjobb teniszjatek meg mindig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...