Vérfrissítés vár az Xbox Elite kontrollerre

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 18.
  • Pletyka
Link másolása
A kiszivárgott képek szerint már készül a következő Xbox Elite kontroller. A várhatóan továbbra is méregdrága kiegészítő külsőre is más lesz egy picit, és belsőre is változik majd.

Az első képek Kínából érkeztek, nem sokkal később pedig a Verge is megerősítette, hogy készül az Xbox Elite kontroller vérfrissített változata. Habár a Microsoft még nem erősítette meg a kiegészítő létezését, a kiszivárgott kémfotók megbízhatónak tűnnek, és Verge szerint a redmondiak szabadalmai is alátámasztják a már ismert infókat.

A hírek szerint az új kiegészítőt már egy USB-C-csatlakozón keresztül tölthetjük majd, és ha minden igaz, egy olyan tok is érkezik hozzá, amivel menet közben is "etethetjük". A kontroller három profilt képes majd eltárolni, emellett pedig az alsó pedálok és a ravaszok is kapnak finomítást: a pedálok hosszabb úton járnak majd, míg a ravaszok esetében három különböző szinten szabályozhatjuk ezt. Újdonság továbbá, hogy a Windows 10-felhasználók integrált Bluetooth-adapteren keresztül is használhatják majd a kiegészítőt.

6.
6.
PaprikaJancsi
#2: Egyetértek, szerintem is jobb, hogy elem tartós mert ott van választásod, hogy aksis elemeket használsz v. sima elemeket v. Play and charge kitet....és ha az egyik lemerül, rakhatod bele a másikat. Mondjuk engem ez nagyon nem érint, mert átlagban 2-3 órát játszok egy nap Xbox-al
2.
2.
frankdelgado
Attol tartox h bejönnek box vonalin is a xar beépitett aksis kontik. Nem az akksival van bajom, hanem az h nem cserélhető...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...