Nyáron hozza vissza a Netflix a Castlevaniát

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Alighogy elrajtolt a Netflixen az első évad, a szolgáltató már be is rendelte a folytatást, azóta viszont semmit nem hallottunk felőle. A készítők most megnyugtattak mindenkit: a nyáron visszatérnek!

Rövidsége ellenére remekül sikerült a Netflix-féle Castlevania-adaptáció, az anime már a bemutatkozásakor megkapta a bizalmat a szolgáltatótól, és be is rendelte a folytatást. Azóta viszont nem sokat hallottunk a készítők felől, Warren Ellis forgatókönyv tegnapi tweetje úgy hiányzott nekünk, mint egy falat kenyér.

Az úriember ugyanis igyekezett megnyugtatni az esetleges törlés miatt aggódó rajongókat, hogy nyáron várható a második évad, és ahogy azt korábban is megerősítették, ezúttal nyolc epizódot fog számlálni a szezon. Ennél pontosabb dátumot nem kaptunk, azonban nem kizárt, hogy ismét júliusban ülhetünk le Castlevaniát nézni.

7.
7.
xanatos0911
#6: Kommenteid alapjan tisztan tukrozodik, hogy mennyi közöd van a témához. Egy sorozat gyártása sem kezdődik úgy, hogy durrbele, akkor oljuk bele minden létező pénzt aztán majd lesz ami lesz, a jószívű népre bízva, hogy milyen fogadtatása lesz az egésznek. Látszik, hogy meg tudják teremteni a hangulatot és az atmoszférát, tehát a továbbiakban várhatóan több és meg jobb lesz. Ez egy ízelítő ha úgy tetszik... mi az ami ebben rossz? Igen én is néztem volna meg, de pár hónap múlva újra lesznek részek. Fölösleges ezen sírni.
6.
6.
Necreon
#5: És szerinted ez jól van így? Adjunk ki egy Star Wars 10 trailert mindjárt, aztán ha az embernek nem tetszik, akkor "ja bocs mégse?"

Ha valami csinálunk, csináljuk rendesen, vagy sehogy.
5.
5.
imchristailor
#3: #4: Elmondták, hogy ennek az első évadnak az az egy szerepe, hogy felmérje, hogy van-e rá igény. Nem fognak 20 darab 40 perces epizódot kiadni, hogy aztán kiderüljön, hogy senkit nem érdekel és kidobtak pár milliót az ablakon.
4.
4.
Gamelord
Hát évadnak én se nevezném, de amúgy nem volt rossz, jöhet.
3.
3.
Necreon
Hát megmondom őszintén nekem hatalmas csalódás volt a "sorozat". Mit sorozat? 20 perces epizódok, abból 5 azt intro 5 a credits. A nyitása nagyon nagyon erős volt, de aztán átment "támasszuk a bárpultot mert ez húúúú de dark meg real ha fantasy-t várnak az nézők, és ettől majd biztos zseniális lesz". Aztán az egész sztoriban lóf.sz nem történt, annyit ért mint egy könyvben az előszó, és mire összeállt a csapat hogy "na akkor induljunk!", vége lett az utolsó epizódnak.

Nagyot kell alakítania a folytatásban hogy ezt a csalódottságot és az elpazarolt játékidejét valahogy jóvátegye.
2.
2.
pkflavio
#1: Bizony! Nagyon penge lett, várjuk szeretettel.
1.
1.
imchristailor
Nagyon helyes, bár a Castlevania világához soha nem volt közöm, ez a sorozat zseniális lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...