Xbox Game Pass - a PC-sekre is vonatkozik a jó hír

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 24.
  • Hír
Habár a tegnapi hírekből kimaradt, a microsoftos Aaron Greenberg egy, a Twitteren feltett kérdésre azt felelte, hogy a tegnapi Xbox Game Pass-bejelentés a PC-sekre is vonatkozik.

A Microsoft tegnap ledobta az atombombát, és bejelentette, hogy a jövőben a first-party címei már a premier napján bekerülnek az Xbox Game Pass szolgáltatásba. Bizony, a Sea of Thieves, a State of Decay 2, a Crackdown 3 már havi 10 dollár fejében is elérhető lesz, persze lényegében így csak bérelni fogjuk a játékokat, és nem vásároljuk meg őket véglegesen.

A bejelentésből kimaradt, végül azonban a microsoftos Aaron Greenberg megerősítette, hogy az akció a PC-sekre is vonatkozik: ha egy cím Xbox Play Anywhere-támogatást élvez (márpedig a Microsoft játékai ilyenek), az a számítógépesek számára is elérhető lesz, amennyiben előfizetnek a szolgáltatásra.

26.
Ooorky
#19: Gondolom warezos kölyköknek mindegy mennyibe kerül a boltban, ő letölti oszt jól van.

Nekem is a Steam-es játékaim ~90%-a bundle/ingyenjáték :D
23.
fankiz
#22: Köszi szépen. 123 giga? :O Majd valahogy megoldom :)
22.
Ooorky
#21: Tegnapelőtt bekapcsoltam a 14 nap ingyenes próbaidőt Win10-en, most a Halo Wars-t tolom, GoW4-et nem raktam fel mert nincs 123GB szabad helyem.
21.
fankiz
Zsír. Legalább nem kell 20-ért megvennem a GoW 4-et. Mikor élesedik PC-n?
19.
crytek
#18: Ők vergődnek ,mert nem megy a szekér. Én szimplán alkalmazkodom amit a kiadók/fejlesztők/akárminek is nevezik magukat létrehoztak..
Ha ők erre tanítják az embert akkor nem tehet mást az ember mint alkalmazkodik....
Látható ,hogy a sok türelmetlen látja el ezeket a cégeket.
Amikor bármi bekerülhet bundleba bármikor sokszor már 1 évet se kell várni , bolond lennék pénzt adni érte. A felfedezés ,hogy egy csoportos bulival ez a kevés is redukálodik zéróra az meg maga a tökély.

Bárminek lehet engem nevezni szidni nem zavar, csak ilyenkor gondolj arra, hogy te(ti) mennyire szánalmasak vagytok amiért drágán vásároltok :) Csináljátok csak előbb értéktelenednek el a cuccok és jönnek ide papához...
18.
greenmelon
#17: Az a szarrágás a bélsár amit te leművelsz az 1$-os játékaiddal. :D
17.
crytek
#16: LOL. Ez nem divat fikázás.Ez az én véleményem. Ami az enyém.... és persze hogy nem unom,de ami a legfőbb nem is másítom meg.
Ez a M$ bohóckodás legalább most kedvez mindenkinek..látják érzik ők is, hogy egy bélsár amit most leművelnek.
16.
logic5
#10: Nem unod még ezt az állandó ms fikát? :D Mert már rajtad kívül, sztem mind unjuk a hülyeséged..
15.
#13: Megnéznén a fejét, mikor olvassa ezeket a sorokat mr. csóró.
14.
kamgecam
#10: Szerintem Te tuti valami gazdag zsidó vagy azok ilyen faszirágók. :D
13.
PaprikaJancsi
#10: Nem az összes játék lesz elérhető PC-n, csak a pass-ban lévő játékok közül max. 10 darab ami Play Anywhere-es a többivel csak Xboxon tudsz játszani.
12.
crytek
#11: Dehogy tudjátok. Most se én hoztam szóba.... lásd #9-es
11.
delphijos
#10: Igen, ezt tudjuk. Addíg meg amíg kijön bundle-ba..... tudjuk mi van. Már kb. 100x rádolvasták, és megint ezzel jössz....
10.
crytek
#9: Jaj janicskám hol voltál eddig? Indiegala groub buyt csinálok. Bármi játékot veszek az nekem ingyen van... Nem véletlenül nem veszek 30 ezres játékokat csak bundlekat... azokat röhögve kihozom nullára.... Szóval ez a 10$ még kevesebb is mint a humble előfizetés... és nem 1-2 game van a passban hanem már 100 felett...
9.
PaprikaJancsi
#2: Majd biztos te fogsz havonta 10 dollárt fizetni egy-két játékért XD
8.
McDuff
Plusz 3 játék az amúgy sem szegényes kínálatba...sztem ez azért nem atombomba.
7.
tsulok
#5: Még, majd ősszel bekerül a FH4. Meg gondolom a kimaradt 1st party játékok is hozzá lesznek adva a listához szép lassan.
6.
crytek
#5: Valamivel el kell adni ---> benne lesz az hidd el...
5.
Anti4730
#4: A game passba egyik forza sincs benne:D
4.
crytek
#3: Aki itt csóró az a M$ :) Meg is értem hogy pc-re is kihozták ezt a megoldást mert ami eladások ott voltak kb a szánalom szinten lehetnek
2.
crytek
Végre. Fog a tököm 30 ezret kiadni a forzáékért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...