Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

Major Nelson az Xbox Wire híroldalon vázolta a Microsoft jövőbeli terveit az Xbox Game Pass-szel kapcsolatban. A szolgáltatás tavaly júniusban indult, havi tíz dolláros előfizetési díjért hozzáférhetünk egy folyamatosan bővülő játékkatalógushoz. Idén februárban például a Halo Wars 2-vel bővül a már több mint 100 címet tartalmazó lista.

A cég szeretne továbblépni: ezentúl a Microsoft Studios összes új Xbox One-exkluzív címe már a globális premier napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába. A soron következő játék a Sea of Thieves lesz március 20-án.

A már bejelentett címekkel is hasonló lesz a helyzet: a State of Decay 2-re és a Crackdown 3-ra sem kell várni, kapásból megjelenéskor a könyvtárunkba kerül, és ami a legjobb, ez a Microsoft Studios bejelentésre váró címeire is vonatkozik. A Halo-, a Forza- és a Gears of War-sorozat következő darabjait már a debüt napján hozzácsapják az Xbox Game Passhez.

A kiskereskedőknél ezentúl hat hónapos előfizetői kártya is vásárolható lesz 60 dollárért.

19.
19.
delphijos
Jó poén lenne ha összehoznánk egy GK crew-t. Én hétvégén biztos beszállok. Nekem már régebben is tetszett. Persze a jatekmenet más, de a többi bejött. Nekem a Forrnite grafikája is tetszik.
17.
17.
Yanez
Fakjee, kamgecam:
Köszönöm, hogy részletesebben is írtatok róla! Én amit régebben láttam videókat, az egy katasztrófa volt, és nem csak én gondoltam így. Ha viszont azóta ennyit változott, akkor visszavonom amit mondtam, és szurkolok neki, hogy jó legyen a végeredmény!

paprikajancsi: ajánlom fakjee és kamgecam tanár úrakat! ;)
16.
16.
PaprikaJancsi
#10: Te sohasem tagadod meg önmagadat :D ilyen egy arrogáns mondatot
14.
14.
kamgecam
#10: Én is ezt mondtam volna a pár előzetes után amit láttam róla de ma néztem egy kiadósabb streamet belőle(gondoltam csak belenézek de 2 órára beszippantott) és hihetetlen részletgazdag namcsak a grafika áll leejtős (4k hdr tvén az rajzfilmes grafika ide vagy oda én ilyen gyönyőrű tengert még nem láttam vidjátékban) hanem a fizika és az egész ökoszisztéma olyan komplex és harmonikus egységet alkot hogy beszarás. Rég izgultam rá ennyire játékra! :D De tényleg Yanez adj neki egy esélyt. :)
10.
10.
Yanez
#9: Ha a SoT 9-10 pontokat kap, akkor felhagyok a videójátszással.
9.
9.
kamgecam
No, a Sea of Thives miatt veszek egy Xbox-ot. Végre ms csak sikerült összhozni. A legígéretesebb játék ebben a generációban. Ennyire hangulatos erőteljes atmoszférájú játékot még nem is láttam. Végre valami új valami merész ami frissnek hat és nem kaptafa fps meg túlélőmiafasza grindfest lootszar. 9-10 pontokat fognak dobálni rá meglátjátok gyermekeim. Most láttam róla élő gameplayt és jobban érdekel mint bármelyik ps exkluzív ami idén jön pedig brutál címek lesznek. Monster Hunter Worldr tolom péntektől, márciusban pedig rávetem magam erre gyöngyszemre.
8.
8.
A kezdeményezés jó, kár, hogy az Xbox-exkluzív fogalma lassan értelmét veszti...
7.
7.
ssemtexx
Exklúzív? Számomra Far Cry 5, DBZ Fighterz, ezek pld exklúzívak..
5.
5.
crytek
#3: Milyen 5 game és hol?
4.
4.
PaprikaJancsi
Ez baromi jó kezdeményezés, így tuti dugig lesznek a Sea of Thieves szerverei :)
De jó döntés is volt ez a box
3.
3.
delphijos
Ráadásul most már 5 game van hozzácsomagolva ugyanazért az árért. ( Azért ez egy kicsit bosszantó is 2.5 hónap után , de azért nem sajnálom mástól )
1.
1.
delphijos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...