Lootboxokat kap a Ghost Recon: Wildlands is

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft a Ghost Recon: Wildlands hivatalos oldalán jelentette be, hogy a játék következő frissítésével, az Extended Opsszal együtt érkeznek a Battle Crate-ek, amelyek tartalma biztosan nem befolyásolja majd a játékmenetet.

A lootbox-láz a Ghost Recon: Wildlandset is utolérte, így még a hónap vége előtt megérkeznek az úgynevezett Battle Crate-ek, amelyek 400 játékbeli kredit ellenében lesznek majd megvásárolhatóak.

Az Extended Ops névre keresztelt frissítéssel együtt érkező újdonság kozmetikai kiegészítéseket (köztük fegyver- és járműskineket) fog tartalmazni, vagyis a játékmenetre nem lesz kihatással. Egyelőre nem tudni, hogy mennyibe kerül majd egy láda, ha valós pénzért szeretnénk megvásárolni, de a Ubisoft megerősítette, hogy az így megszerzett cuccok a játékkal töltött órák után is beszerezhetőek lesznek. A rendszer szerencsére nem bünteti majd a játékosokat, így duplikációra sosem kerülhet sor.

Indulásként két ládát mindenki kapni fog. A Spec Ops a PvE-módban lesz beváltható, így nem meglepő módon főleg egyjátékos és kooperatív játékmódra kihegyezett elemeket rejt, míg a Ghost War a PvP-módban ígér izgalmas újdonságokat. A kapott kódokat a Ubisoft Club felületén tudjátok majd beváltani.

12.
12.
FrankBlack
#9: „Aprócska tény” hogy korábban én sem tudtam csatlakozni normálisan a haverhoz, más ubis játéknál sem. Aztán a haver utána olvasott a neten, állított valamit a router configján, és az után gond nélkül tudtunk csatlakozni minden ubis játéknál is.
6.
6.
Zisten
Megjelenés óta lehet creditet venni.
A legkevesebb 800 CREDIT = 1529Ft
5.
5.
Pexo
#1: minden GR: Wildlands hírnél van valaki, aki ezt a kérdést felteszi. Igen, még játszanak vele.
3.
3.
siredrive
#1: Miért ne játszana? Nem is értem a kérdést.
1.
1.
kastorhun
Játszik ezzel még bárki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...