Íme, a Games with Gold februári felhozatala!

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 25.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft közzétette, hogy mely játékokat kapják meg a következő hónapban az Xbox Live Gold-előfizetők. A felállás a szokásos, két Xbox One- és két Xbox 360-címnek örülhetnek a játékosok.

A februári felhozatal egy hét múlva élesedik, addig van időtök bezsákolni a januári játékokat. A következő hónapra 69 dollár értékben csomagolt össze játékokat a Microsoft:

Február 1-jén érkezik az Xbox One-osok számára a Shadow Warrior, míg február 16. és március 15. között az Assassin's Creed Chronicles: Indiát tölthetitek le. Az Xbox 360-as felhozatalt a hónap első felében a Split/Second, a folytatásban pedig a Crazy Taxi erősíti. Utóbbi két játék Xbox One-on is futtatható természetesen.

12.
12.
delphijos
#11: Az x360 marketplace az azért még külön szolgáltatás. Az hogy elérhető ONE-on ( azoknál a címeknél amik mennek ) az egy dolog, de a beállítások ( bankkártya, régió ) az teljesen külön van kezelve. Allítsd be, és menni fog.
11.
11.
dzsaby
Az miért van hogy nem tudom leszedni a split secondot?Nem allítottam be fizetési lehetőséget azt írja ki.De minek mikor ingyenes?Van xbox live gold előfizetésem meg gamepassem is.
10.
10.
Realidador
Meglepő, de a Shadow Warrior iszonyatosan szórakoztató. Nagyon adja a klasszikus dukenukem3d érzést. Javaslom hogy kapcsoljátok ki teljesen a HUD-ot, crosshair-t, francnak kéne törődni az életerővel meg a lőszerrel, csak elrontja az élményt.
8.
8.

"69 dollár értékben csomagolt össze játékokat a Microsoft"

Ahogy a közgazdaságtan is tartja: minden annyit ér, amennyiért megveszik. Számomra ez a kínálat 0 forintot ér, bottal se egyiket sem.
6.
6.
McDuff
A Split Second az egyetlen játék amire azt mondtam anno, hogy ehhez ugyan miért nem jönnek DLC-k? Új pályák, új autók, de leginkább pályák, szezonok, pont ennek a játéknak jól álltak volna, még ki is pengettem volna érte örömmel. Mert amúgy a játék élvezetes, de amint elérsz a végére, feloldasz mindent és minden pályán voltál már, minden csapdát ismersz, utána már nem tud sokáig lekötni még multiban sem. Sajnos a Disney hagyta kikopni, aztán még a belengetett folytatásból sem lett sajnos semmi :(
5.
5.
PaprikaJancsi
#3: Igen, még réges régen játszottam valami demoval, epic volt. Viszont így már kinyomhatom a tutorialt :D
4.
4.
#3: Máig emlékszem a pillanatra, amikor még az E3-on demozták, benyomta a faszi a switch routes-t, bevette a kanyart, és egy leszállópályán találta magát, egy éppen felé zuhanó utasszálítóval... Na az epic volt!
3.
3.
Chrysh
#2: Árkád versenyzésre számíts sok robbantással, meg ha lehet próbálj meg sokat farolgatni, ugyanis azzal szerzel pontokat ahhoz, hogy az előtte levő rombolható tárgyakat felhasználd. De bőven jó móka, van egy pár akkora rombolás, ami megváltoztatja a verseny szakaszát, na azok kib*szott jóra sikeredtek.
2.
2.
PaprikaJancsi
Split/Second-el mindig is akartam játszani, de végül nem szereztem be, de most itt van, ez szuper. Crazy Taxi pedig istenkirály :)
1.
1.
LexerTheFirst
Hát.. ez közepes, nem rossz de a jó nem ilyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...